GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημίγυμνος εισβολέας σε γάμο

Έχουμε δει πολλές φορές σε τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς γάμους, την κρίσιμη σκηνή όπου ακούγεται η φράση «αν κάποιος έχει αντίρρησ...

Έχουμε δει πολλές φορές σε τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς γάμους, την κρίσιμη σκηνή όπου ακούγεται η φράση «αν κάποιος έχει αντίρρηση για αυτό το γάμο, να μιλήσει τώρα ή να σωπάσει για πάντα». Σε έναν πραγματικό γάμο, στις ΗΠΑ, ένας άνδρας παρενέβη, όχι εκφράζοντας την αντίρρησή του, αλλά επιδεικνύοντας τα κάλλη του!
Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με μία εκδοχή είναι εξάδελφος της νύφης, εμφανίστηκε, στη διάρκεια της τελετής, σε μία πόρτα πίσω από τον ιερέα. Φορούσε μόνο το εσώρουχό του και, όπως ήταν φυσικό, προσέλκυσε την προσοχή όλων!
Ο άνδρας έκλεισε την πόρτα, για να εμφανιστεί ξανά, λίγο αργότερα. Η «παρέμβασή» του προκάλεσε γέλια στους καλεσμένους και σοκ στη νύφη, η οποία ακούγεται να λέει «Ω Θεέ μου. Βγάλτε το έξω. Φύγε εσύ! Σας παρακαλώ πάρτε τον από εδώ».
Ο «εισβολέας» τελικά αποχώρησε μόνος του και η τελετή ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα απρόοπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση