GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η διάσωση της Ελλάδας θα κοστίσει χρήματα στον Γερμανό φορολογούμενο»

«Φυσικά η διάσωση της Ελλάδας θα κοστίσει χρήματα», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Φιλελευθέρων (FDP), Ράινερ Μπρούντ...

«Φυσικά η διάσωση της Ελλάδας θα κοστίσει χρήματα», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Φιλελευθέρων (FDP), Ράινερ Μπρούντερλε.
Μιλώντας στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό RBB ο Μπρούντερλε υπογράμμισε ότι «η διάσωση της Ελλάδας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς επιβάρυνση και για τους Γερμανούς φορολογούμενους. Το να το αποκρύπτει αυτό κανείς θα ήταν ανέντιμο».
Ο γερμανός πολιτικός πρόσθεσε ότι θα πρέπει η Ελλάδα να φθάσει στο σημείο να αναχρηματοδοτείται στην κεφαλαιαγορά χωρίς να λαμβάνει οικονομική βοήθεια. «Πόσο μεγάλο θα είναι το κόστος για κάτι τέτοιο, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να υπολογιστεί με ακρίβεια», είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο

  1. ΕΣΕΙΣ ΦΡΙΤΣΗΔΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ.ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΡΙΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση