GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα-Νετανιάχου

«Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και αποδέχθηκε τη σύστα...

«Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και αποδέχθηκε τη σύστασή του να δώσει μια ευκαιρία στην αιγυπτιακή πρόταση για κατάπαυση του πυρός, αλλά και να προσφέρει έτσι μια ευκαιρία για σταθεροποίηση και εξομάλυνση της κατάστασης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου του αμερικανού προέδρου.
Ο πρόεδρος Ομπάμα ευχαρίστησε τον Νετανιάχου που αποδέχθηκε την αιγυπτιακή πρόταση για κατάπαυση του πυρός με τη Χαμάς, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος στο τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας των δυο ηγετών.
«Ο πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες που ανελήφθησαν από τον πρωθυπουργό, να εργαστεί για μια κατάπαυση του πυρός βιώσιμη και για μια μακροπρόθεσμη λύση, σε συνεργασία με την νέα αιγυπτιακή κυβέρνηση», κατά την αμερικανική προεδρία, σύμφωνα με την οποία «ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι αποδέχθηκε» την πρόταση του Καΐρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση