GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτίμηση – σοκ του Bloomberg για την Ελλάδα

Η μόνη «σωτηρία» της Ελλάδας, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι να τερματιστεί ο επιπρόσθετος δανεισμός. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την μη...

bloomberg 250x180 Εκτίμηση   σοκ του Bloomberg για την ΕλλάδαΗ μόνη «σωτηρία» της Ελλάδας, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι να τερματιστεί ο επιπρόσθετος δανεισμός. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την μη περαιτέρω χορήγηση δανείων από τους διεθνείς πιστωτές, την διαγραφή χρέους από κρατικούς και ιδιώτες δανειστές και με την αύξηση της εγχώριας ανταγωνιστικότητας σε τέτοιο σημείο, ώστε να δοθεί μεγάλη ώθηση στις εξαγωγές.

2 σχόλια

  1. Κάτι μας είπε.

    Απλά λέει "κάντε πιο εμπροσθοβαρή (= πιο επαχθή κοινωνικά) την συμβατική προσαρμογή.

    Δε λέει κάτι διαφορετικό. Προφανώς και το κλειδί είναι η ανταγνωιστικότητα και η παραγωγικότητα.

    Μόνο που οι κοινωνιστές εντελώς άτσαλα και αστήρικτα λένε "ελεήστε μας και βλέπουμε, νηστικό αρκούδι δε χορεύει" ενώ οι ρεαλιστές "ανάγκα και οι θεοί πείθονται, το αρκούδι αμα πεινάει να πάει να σκοτώσει για να φάει και μετά χορεύει"

    Οι ασοβαροι κοινωνιστές λένε "αμα δε φωνάξει το πουλάκι δεν τρώει φαγάκι" ενώ οι σοβαροί ρεαλιστές (γιατί υπάρχουν και ασόβαροι ψεδορεαλιστές καιροσκόποι) λένε "άμα είσαι πουλάκι είσαι χαμένο στη ζούγκλα αφενός οπότε ενηλικιώσου γρήγορα γιατί καμιά φορά αυτός που σε ταίζει δεν είναι η μάνα σου αλλά κάποιος ... εταίρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς τα λέτε ετσι ρε σαχλαμάρες των μπλογκς;

    "Σοκ";;;;;

    σιγά το αυτονόητο που είπε το μπλούμπεργκ

    Ε Λ Ε Ο Σ με τις εντυπωσιοθηρικές εκφράσεις σαχλαμαρες

    τα έχετε ισοπεδώσει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση