GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Caterham ο Πικ

Σιγά -σιγά ολοκληρώνεται το παζλ των πιλότων του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 για την επόμενη σεζόν. Στην Caterham θα συνεχίσει την καρι...

Σιγά -σιγά ολοκληρώνεται το παζλ των πιλότων του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 για την επόμενη σεζόν. Στην Caterham θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαρλς Πικ, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα.
Ο Γάλλος πιλότος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού τη φετινή σεζόν με την Marussia, δήλωσε ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του.
«Είμαι πολύ περήφανος που επιβεβαιώνω ότι θα οδηγώ για λογαριασμό της Caterham την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ για πολλές επιτυχημένες σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να εξελίσσομαι σε μία ομάδα που συνεργάζεται με τη Renault. Είναι ξεκάθαρο ότι οι ομάδες έχει φιλοδοξίες για το μέλλον. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω τη δεύτερη χρονιά μου στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 με μία ομάδα με δυνατότητες. Ξέρω πως η ομάδα είναι αποφασισμένη να εξελιχθεί και θέλω πολύ να συμμετέχω σε αυτό», ήταν τα λόγια του Πικ.
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του αφεντικού της ομάδας, Σιρίλ Αμπιντεμπούλ.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Πικ θα βρίσκεται στην ομάδα μας την επόμενη σεζόν, είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο. Θέλουμε να δουλεύουμε με νέους πιλότους, οι οποίοι έχουν δείξει ότι έχουν ρυθμό και μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και η ενέργεια που θα μας προσφέρει θα είναι μία θετική επιρροή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση