GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος «νέος» έρωτας για την Demi Moore....

Στην αγκαλιά ενός πολύ νεότερού της άνδρα βρίσκεται και πάλι η σταρ, μετά τον χωρισμό από τον Ashton Kutcher, όπως αποκλειστικά δημοσιεύει ...




Στην αγκαλιά ενός πολύ νεότερού της άνδρα βρίσκεται και πάλι η σταρ, μετά τον χωρισμό από τον Ashton Kutcher, όπως αποκλειστικά δημοσιεύει η New York Post. Σύμφωνα με τις πηγές, η Demi Moore γνώρισε τον 26χρονο Vito Schnabel, γιο του ζωγράφου Julian, στο πάρτι γενεθλίων του Vladimir Doronin που διοργάνωσε η αγαπημένη του Naomie Campbell στην Ινδία.
Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες, σε όλη τη διάρκεια του πάρτι φλέρταραν ανοιχτά, χόρευαν, μιλούσαν και άγγιζαν ο ένας τον άλλο. Ο νεαρός ντίλερ έργων τέχνης έχει σχεδόν τα μισά χρόνια της Demi που δείχνει να επιμένει... νεανικά. Ωστόσο, αγαπημένη του συνήθεια να βγαίνει με αρκετά μεγαλύτερές τουγυναίκες έχει και ο Vito, ο οποίος είναι εξίσου διάσημος για τα ειδύλλιά του.

Στα 21 του είχε σχέση με τη 44χρονη Elle McPherson, ενώ σχέση είχε και με την κατά εννιά χρόνια μεγαλύτερή του Liv Tyler. Φαίνεται πως έχει επηρεαστεί από τον μπαμπά του... στο αντίστροφο, καθώς ο 60χρονος Julian Schnabel μόλις αρραβωνιάστηκε την 30χρονη May Andersen, πρώην μοντέλο και νυν βοηθός σκηνοθέτη.

Η νεαρή γυναίκα ήταν πολύ καλή φίλη του Vito πριν αρχίσει να βγαίνει με τον μπαμπά του τον Απρίλιο. Από το βράδυ του πάρτι, η Demi Moore φημολογείται ότι περνά αρκετό χρόνο με τον νεαρό, ο οποίος ωστόσο την αργία των Ευχαριστιών την πέρασε στην Τζαμάικα, ενώ η σταρ στη Λίμνη Τάχο. Εκπρόσωποι και των δύο δεν έχουν επικοινωνήσει με την εφημερίδα για επιβεβαίωση ή διάψευση του δημοσιεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση