GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μάντσεστερ ανακοίνωσε η Easyjet

Την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μάντσεστερ ανακοίνωσε η βρετανική low cost εταιρεία Easyjet... Η εταιρεία πραγματοποιεί ή...

Την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μάντσεστερ ανακοίνωσε η βρετανική low cost εταιρεία Easyjet...
Η εταιρεία πραγματοποιεί ήδη δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη με προορισμούς το Βερολίνο, το Μιλάνο, το Λονδίνο και τη Βασιλεία, ενώ οι πτήσεις από και προς το Μάντσεστερ θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2013.
Παράλληλα, η επικεφαλής της εταιρείας, Καρολάιν Μακόλ, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσουν δρομολόγια από το Μάντσεστερ τόσο για τη Μόσχα όσο και για την Πράγα.
«Είναι πολύ σημαντικά νέα για την τοπική οικονομία του Μάνστεστερ και τα νέα δρομολόγια θα δημιουργήσουν επιπλέον 80 θέσεις εργασίας. Η Μόσχα και η Πράγα είναι ιδανικές για όσους θέλουν να ταξιδέψουν τόσο για αναψυχή όσο και για επαγγελματικούς λόγους, ενώ η Θεσσαλονίκη είναι ένας πολλά υποσχόμενος προορισμός για διακοπές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες: greekmoney.gr

2 σχόλια

  1. Που θα πάνε τα 3,5 δισ ευρώ από τη δόση μαμούι ; (τα άλλα πάνε στις τράπεζες και στους τόκους δανείων= τοκογλύφους ). Εσύ,ελληνικέ λαέ, θα πάρεις τα ... τρια των Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη. Γιατί δεν βγαίνεις να πανηγυρίσεις για τη δόση ; Του χρόνου που θα πληρώσεις τριπλάσιες φόρους, έχοντας χάσει άλλο ένα 20% των εισοδημάτων σου, θα πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί μας έσωσαν πάλι ! Άντε να κουνήσεις τα σημαιάκια της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ! Μακάκας ήσουν, μακάκα σε θεωρούν, μακάκας θα μείνεις !

    Πληροφορίες από του υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι από τους πρώτους που θα πάρουν μέρος από αυτά που τους χρωστάει το Δημόσιο είναι:

    Οι προμηθευτές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Εταιρείες πετρελαιοειδών που προμηθεύουν με καύσιμα αστικές συγκοινωνίες και Ένοπλες Δυνάμεις.
    Προμηθευτές φαρμάκων σε κρατικά νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, κ.λπ.
    Εισαγωγείς ιατρικών εργαλείων και αναλωσίμων ειδών σε νοσοκομεία.
    Κατασκευαστές οδικών έργων που έχουν «παγώσει» κάθε εργασία τα δύο τελευταία χρόνια.
    Επιστροφές φόρων σε ιδιώτες από τους οποίους αποδεδειγμένα έχει παρακρατηθεί παράνομα φόρος.
    Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) στα οποία χρωστάει το κράτος μεγάλα ποσά από το 2008 έως το 2009 για διαφημιστικές καταχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η EAZY-JET ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΙΓΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση