GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ESET διακρίνεται στο AVAR Conference

Η ESET ανακοίνωσε πρόσφατα τη συμμετοχή της στο AVAR Conference, ένα από τα πιο καταξιωμένα συνέδρια για τη βιομηχανία του IT security...

Η ESET ανακοίνωσε πρόσφατα τη συμμετοχή της στο AVAR Conference, ένα από τα πιο καταξιωμένα συνέδρια για τη βιομηχανία του IT security διεθνώς και το σημαντικότερο στις χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού, στο οποίο η εταιρία συμμετέχει σταθερά εδώ και πολλά χρόνια. Στη φετινή διοργάνωση, που έλαβε χώρα στην πόλη Hangzhou της Κίνας, η ESET συμμετείχε με τρεις παρουσιάσεις, για μία εκ των οποίων μάλιστα απέσπασε από τους συνέδρους την αναγνώριση ως της καλύτερης παρουσίασης του συνεδρίου, ενώ παράλληλα ο Chief Research Officer της ESET επιλέχθηκε από τον οργανισμό WildList International ως ο «Reporter of the Year».
Πιο συγκεκριμένα, οι Alex Matrosov και Eugene Rodionov, ερευνητές της ESET Moscow, επιλέχθηκαν από τους συνέδρους ως οι καλύτεροι ομιλητές του συνεδρίου, με μία παρουσίαση που αφορούσε στην «Ανάλυση και Έρευνα του Botnet Festi» και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Προέδρου του συνεδρίου, Allan Dyer.
Παράλληλα, ο Juraj Malcho, Chief Research Officer της ESET, διακρίθηκε από τον οργανισμό WildList International ως ο «Reporter of the Year». Αποστολή του Οργανισμού Wildlist Organization είναι να παρέχει ακριβή, έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση τόσο σε χρήστες όσο και σε προγραμματιστές σχετικά με το «In the Wild» κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει τους υπολογιστές. Ο οργανισμός διαθέτει δωρεάν τη WildList, μία λίστα με όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού όπως αυτοί καταγράφονται από μία ομάδα 55 εξειδικευμένων εθελοντών που αποκαλούνται «reporters».
Η άψογη ανίχνευση των ιών που αναφέρει η Wildlist αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις σε ότι αφορά στην πιστοποίηση ICSA και το βραβείο Virus Bulletin VB100, διακρίσεις στις οποίες η ESET έχει επανειλημμένα διαπρέψει. Σε αυτό το πλαίσιο, η διάκριση «Reporter of the Year» από τον ανεξάρτητο οργανισμό Wildlist, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την υψηλή απόδοση της ομάδας ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού της ESET.

Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση