GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Λύση για την Ελλάδα την Τρίτη στο Eurogroup

Την πεποίθησή του ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης στην επόμενη συνάντηση του Eurogroup την ερχόμενη Τρίτη θα καταλήξουν σε συμ...


Την πεποίθησή του ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης στην επόμενη συνάντηση του Eurogroup την ερχόμενη Τρίτη θα καταλήξουν σε συμφωνία για το πώς θα κλείσει το χρηματοδοτικό κενό στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο κ. Σόιμπλε σε ομιλία του σε συνέδριο που διοργάνωσε η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, σημείωσε ότι το προσχέδιο της έκθεσης της τρόικα για την Ελλάδα δεν περιέχει συγκεκριμένη πρόταση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κλείσει το χρηματοδοτικό κενό.
«Αυτό είναι το βασικό έργο που πρέπει να γίνει και θα το έχουμε λύσει ως την επόμενη Τρίτη» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «θα υπερβούμε την ευρωπαϊκή κρίση, αυτή θα είναι μια σταδιακή διαδικασία, θέλουμε μια λύση για την Ελλάδα που θα κρατήσει για κάποιο καιρό».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση