GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Eurogroup

Οι τελευταίες λεπτομέρεις για την υλοποίηση των μέτρων συζητήθηκαν σε σύσκεψη που έγινε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπο...


Οι τελευταίες λεπτομέρεις για την υλοποίηση των μέτρων συζητήθηκαν σε σύσκεψη που έγινε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό η οποία ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο Διοικητιικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.
«Ο πρωθυπουργός ταξιδεύει πανέτοιμος για το Eurogrpup της Τρίτης και με πράξη νομοθετικού περιοχμένου θα ρυθμιστεί την επόμενη εβδομάδα και η τελευταία λεπτομέρεια. Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης», επεσήμανε κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση