GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΦΩΤΟ που απαγόρευσε το Facebook ως πολύ σεξιστική

Το βρετανικό περιοδικό για τους άνδρες "Zoo Weekly" ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια εικόνα που απαγορεύτηκε από το κο...

Το βρετανικό περιοδικό για τους άνδρες "Zoo Weekly" ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια εικόνα που απαγορεύτηκε από το κοινωνικό δίκτυο, επειδή θεωρήθηκε πολύ σεξιστική. Η φωτογραφία απεικόνιζε μια κοπέλα στην παραλία που είναι... κομμένη στη μέση!
Σύμφωνα με το περιοδικό οι αναγνώστες έπρεπε να ψηφίσουν ποιο... μισό προτιμούν περισσότερο σε μια γυναίκα, το επάνω (μπούστο) ή το κάτω μέρος (οπίσθια).
Η επίσημη δικαιολογία για την απαγόρευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας:
"Η εικόνα είναι αρκετά συγκλονιστική αφού μοιάζει σαν η γυναίκα να έχει κοπεί με πριόνι στα δύο. Είναι επίσης προσβλητικό να επιτρέπονται σχόλια, που περιέχουν και σεξιστική βία. Επίσης με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες μετατρέπονται σε σεξουαλικά αντικείμενα. Μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση