GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με υποβάθμιση του ΑΑΑ της Γαλλίας απειλεί η Fitch

Η Fitch Ratings θα μπορούσε να υποβαθμίσει την κορυφαία πιστοληπτική αξιολόγηση ΑΑΑ της Γαλλίας μέσα στον επόμενο χρόνο, αν το Παρίσι δε...

Η Fitch Ratings θα μπορούσε να υποβαθμίσει την κορυφαία πιστοληπτική αξιολόγηση ΑΑΑ της Γαλλίας μέσα στον επόμενο χρόνο, αν το Παρίσι δεν καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους του προϋπολογισμού και αν η οικονομική ανάπτυξη είναι χαμηλότερη από τις προβλέψεις, ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του οίκου αξιολογήσεων.
Ο οίκος Fitch είναι ο μόνος από τους τρεις κορυφαίους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης που δεν έχει στερήσει ακόμη από τη Γαλλία το «ΑΑΑ» και θα πρέπει να λάβει απόφαση για το αν θα το διατηρήσει μέσα στο 2013.
«Σκεπτόμαστε ότι θα ήταν δύσκολο για τη Γαλλία να επιτύχει ένα έλλειμμα της τάξης του 3% μέσα στο 2013, κυρίως λόγω των αναιμικών αναπτυξιακών προοπτικών της», ανέφερε στο Reuters o εκτελεστικός διευθυντής αξιολογήσεων κρατών της Fitch, Tony Stringer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση