GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελιγμένο σύστημα οικονομίας καυσίμου από τη Ford

Στην «κούρσα» για τη μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου, η Ford αναπτύσσει ένα νέο σύστημα Hybrid EV+, που αρχικά θα το δούμε στα υβρ...

Στην «κούρσα» για τη μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου, η Ford αναπτύσσει ένα νέο σύστημα Hybrid EV+, που αρχικά θα το δούμε στα υβριδικά μοντέλα C-MAX Energi και Fusion Hybrid.
Με τη δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, το Hybrid EV+ «διαβάζει» τις συχνές στάσεις του οδηγού, π.χ. στην εργασία του ή στο σπίτι του.
Όταν το λογισμικό σύστημα πρόβλεψης βεβαιωθεί ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται μέσα στην ακτίνα (περίπου 200 μέτρα) μιας συχνής στάσης, αυτομάτως η κίνηση γίνεται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, μειώνοντας αισθητά την κατανάλωση του καυσίμου και περιορίζοντας στο ελάχιστο τις εκπομπές CO2.
«Γνωρίζουμε, από την έρευνά μας, ότι οι οδηγοί των υβριδικών αυτοκινήτων, θέλουν να οδηγούν, όσο πιο συχνά γίνεται, με ηλεκτρική ενέργεια, ειδικά κοντά στους συνηθισμένους προορισμούς», τόνισε ο Kevin Layden, διευθυντής του τμήματος τεχνολογίας και ηλεκτροκίνησης.
«Το Hybrid EV+ όχι μόνο προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, αλλά δείχνει ότι η Ford βάζει, πάνω από όλα, τις ανάγκες των πελατών της».
Να σημειωθεί ότι για όλους όσους φοβούνται το «Μεγάλο Αδελφό», το σύστημα μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως και να διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα τους, όπως τη διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας.
 Εξελιγμένο σύστημα οικονομίας καυσίμου από τη Ford
Πηγή: autotriti.gr

1 σχόλιο

  1. Εδώ δεν έχουμε λεφτά για φαγητό πολλοί , για αυτοκίνητα θα συζητάμε!!!!

    Εχετε υπόψιν σας , ότι όσο πιο πολύπλοκη είναι μια κατασκευή και όσο περισσότερα ηλεκτρονικά συστήματα έχει , το πιθανότερο είναι να παρουσιάσει σοβαρά και ακριβά προβλήματα. Καλά είναι όλα τα σύγχρονα συστήματα που φέουν τα καινούργια αυτοκίνητα , αλλά τον έλεγχο του, πρέπει να τον έχει ο οδηγός και να μην βασίζεται σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση