GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παγώνουν» οι διαπραγματεύσεις GM και Peugeot

Τα ιδιαίτερα φιλόδοξα σχέδια της GM και Peugeot φαίνεται πως μπαίνουν στο «συρτάρι», καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο αυτοκινητο...

Τα ιδιαίτερα φιλόδοξα σχέδια της GM και Peugeot φαίνεται πως μπαίνουν στο «συρτάρι», καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών αναστέλλονται, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Ρόιτερς.
Οι αιτίες για τη διακοπή των συζητήσεων αποδίδονται στις ανησυχίες για την οικονομική κατάσταση της γαλλικής φίρμας που επιδεινώνεται, και το σχέδιο διάσωσης της από την κυβέρνηση.
Οι δύο μεγάλες επιχειρήσεις, ανακοίνωσαν την επίσημη συνεργασία τους, το Φεβρουάριο, με την PSA να εξετάζει το ενδεχόμενο να ενώσει τις δυνάμεις της με την Opel που ανήκει στον όμιλο της GM.
Οι συζητήσεις δεν φαίνεται πιθανό να ξαναρχίζουν πριν το 2014, όποτε και υπολογίζεται να αρχίσει η ανάκαμψη της ευρωπαϊκής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση