GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με υπογραφή Gordini τα κορυφαία Renault...

Ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Carlos Tavares, αποσαφήνισε τις προθέσεις του, για το μέλλον της Gordini, το οποίο και θα επιστρέψει ...

Ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Carlos Tavares, αποσαφήνισε τις προθέσεις του, για το μέλλον της Gordini, το οποίο και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές καταβολές της φίρμας, με λίγα, αλλά πολύ «καυτά» μοντέλα.
Η Gordini ήταν μια πολύ επιτυχημένη ομάδα της Formula 1, στις αρχές της δεκαετίας του ’50 και το 1969 εξαγοράστηκε από τη Renault, δίνοντας τεχνογνωσία, αλλά και σπέσιαλ αγωνιστικές εκδόσεις, για τα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Μετά από αρκετά χρόνια, όπου η Gordini χρησιμοποιήθηκε ως… το ηχηρό όνομα εξοπλιστικής έκδοσης, για μοντέλα όπως το Twingo και το Wind, θα επιστρέψει στις γνήσιες αγωνιστικές της καταβολές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Tavares.
 Με υπογραφή Gordini τα κορυφαία Renault
«Η Gordini επανατοποθετείται ως μια πιο extreme εκδοχή της Renaultsport. Τα αυτοκίνητα με το σήμα της, θα ένα βήμα πιο σπορ, από αυτά της Renaultsport και θα πωλούνται ως παράγωγα ενός γνήσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου», ξεκαθάρισε ο Tavares.
 Με υπογραφή Gordini τα κορυφαία Renault
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση