GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Honda ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων του N-One

H Honda Motor Company ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων του N-One, του τρίτου μικρού μοντέλου της Σειράς N μετά τα N-Box και N-Box+. ...

H Honda Motor Company ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων του N-One, του τρίτου μικρού μοντέλου της Σειράς N μετά τα N-Box και N-Box+.
Το N-One βασίστηκε στη φόρμα του N360, του πρώτου μικρού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής της Honda που λανσαρίστηκε στην αγορά το 1967. Οι μηχανικοί της θέλησαν να δημιουργήσουν ένα νέο βασικό όχημα που θα ενταχθεί άριστα στη νέα εποχή της Ιαπωνίας.
Κύρια χαρακτηριστικά του N-One είναι η ευρύχωρη καμπίνα που φιλοξενεί με άνεση τέσσερις ενήλικες και η βελτιωμένη επιτάχυνση. Επιπλέον, οι αξιόπιστες οδηγικές επιδόσεις και η αθόρυβη λειτουργία στον αυτοκινητόδρομο είναι αποτέλεσμα συνδυασμού ενός ελαφρού και άκαμπτου αμαξώματος και του αποκλειστικού συστήματος ανάρτησης. Tο N-One καταγράφει μέση κατανάλωση 27 χλμ./λίτρο και διαθέτει σύστημα Emergency Stop Signal (ESS) στο στάνταρ εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις.
Η γκάμα N-One περιλαμβάνει την ανώτερη έκδοση N-One Premium, με ποιότητα εξωτερικού και εσωτερικού που υπερέχει όλων των μοντέλων της κατηγορίας. Τέλος, οι πελάτες μπορούν να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους γούστα, καθώς προσφέρεται μία πλούσια γκάμα με 11 εξωτερικές αποχρώσεις και μία δίχρωμη πρόταση με διαφορετικό τόνο για το αμάξωμα και την οροφή.
Πηγή: 4troxoi.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση