GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρόεδρος της HELLAS POWER, Β. Μηλιώνης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Βασίλης Μηλιώ...


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Βασίλης Μηλιώνης, πρόεδρος της HELLAS POWER.
Είναι ο 5ος κατηγορούμενος που παίρνει τον δρόμο της φυλακής για τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.
Οι κατηγορίες για τους υπευθύνους των εταιρειών ENERGA και HELLAS POWER, αφορούν τη μη καταβολή στις αρμόδιες κρατικές αρχές του ειδικού φόρου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και του τέλους ακίνητης περιουσίας και την εξαγωγή των επίμαχων ποσών, που υπολογίζονται σε 200 εκατομμύρια ευρώ, σε αλλοδαπούς τραπεζικούς λογαριασμούς.
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, επίσης όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr, ο Αχιλλέας Φλώρος της Energa, και οι Αριστείδης Φλώρος και Στέφανος Σιαφάκας.

2 σχόλια

  1. Αφηστε το παιδι ησυχο ρε!!!!!
    30 χρονων ειναι, δεν ηξερε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8A TOUS TA PAROUN PISO TA KLEMENA
    H 8A GINEI OTI GINETE PANTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση