GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Σγουρού με Μιχελάκη στο Hilton...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα , στην καφετέρια του ξενοδοχείου Χίλτον, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ περιφερειάρχης Αττικ...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα, στην καφετέρια του ξενοδοχείου Χίλτον, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός  με τον βουλευτή και πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη.
Η συνάντηση έχει προσθέτο ενδιαφέρον δεδομένου ότι ο κ. Σγουρός αναζητεί διάφορα ερείσματα στην προσπάθειά του να αποσπάσει "τρικομματική" στήριξη για να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΤΕ ΑΠΌ ΌΤΑΝ ΓΕΝΝΉΘΗΚΑ ..ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΕΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ

    Γραφούν παντού κείμενα είμαστε σε κατάσταση πολέμου; ΕΕΕΕ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ

    Μονο που εγώ που κάνω 90 μονάδες ινσουλίνη ΝovoMix*30 την ημέρα για να ζω ξέχωρα τα φάρμακα της καρδιάς γιατί έτσι το έφερε η πουτάνα η ζωή μου δεν την βρίσκω στο Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ,και πάει σιγά σιγά το πόδι μου στον καιάδα και με δυο επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς με αναπηρία 90% ΑΠΟ ΤΑ Κ.Ε.Π.Α και με ένσημα από τα 12 μου χρόνια και μετά επιχειρηματίας με έχετε γράψει στα αρχίδια σας είμαι και απλήρωτος από της 20-1-2012 ... είπατε τίποτα;

    αριθμός πρωτοκόλλου καταθέσεις δικαιολογητικών .302-2012-185.

    αριθμός αποφάσεις ΚΕΠΑ; μετά από εννεα μήνες 24-9-2012 .αρ. επιτροπής 0999/2012/4963.

    απόφαση ΟΑΕΕ στης 22-10-2012 αριθμός απόφασης 27/01538/2012.

    ακόμα Ούτε χρήματα , ούτε φάρμακα , ΤΙΠΟΤΑ και έχω τρία παιδιά το ένα παιδί ανήλικο στο λυκειο αριστούχο με βαθμούς περίπου 19.75 κάθε χρόνο (χωρίς ιδιαίτερα , κάτι επαίνους μου φέρνει ΕΕΕ ΚΑΙ;) αν αν κάτσω στο καροτσάκι με πέντε κιλά δυναμίτη και μπω στην περιφερεια ΚΡΗΤΗΣ η σε κανενός ΒΟΛΕΜΈΝΟΥ Βουλευτή σαν του Εμμανουήλ Κεφαλογιαννη, του Κεκερογλου ,του ΣΕΝΕΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ το γραφείο και κάνω ΜΠΑΜ ..

    ΤΙ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΛΈΤΕ ;; γιατί ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ,ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ Πεινασμένα θα κάνει η οικογένεια μου .. εγώ σας πλήρωνα τα πάντα ώστε να μην έχω ανάγκη τα χρήματα του Εσθονού φορολογούμενου, ΑΝ ΤΑ ΚΛΈΨΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΆΣΩ πριν κάνω το ΜΠΑΜ ..

    Το όνομα μου!!!Μπούντζουκας Τηλέμαχος το τηλέφωνο μου
    2810-371079...

    μην γράψετε κουφάλες παπαγαλάκια ότι δεν σας τα έχω στείλει ΕΕΕ. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΕΕ ... ΟΎΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΎΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΈΧΩ ΠΑΤΉΣΕΙ ΠΟΤΕΣ ΜΟΥ..να με ψάξετε ΚΑΛΑ ΚΑΛΆ ΜΑ ΚΑΛΑ, γιατί δεν θα σας ψάχνω εγώ πια άλλο, ΣΑΣ βαρέθηκα..

    Η Ο.Π.Λ.Α..ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση