GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβαθμισμένη η νέα γενιά Honda CR-Z...

Η νέα γενιά του CR-Z, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο, έρχεται με αναβαθμισμένες τις… μπαταρίες της, καθώς και με άλλ...

Η νέα γενιά του CR-Z, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο, έρχεται με αναβαθμισμένες τις… μπαταρίες της, καθώς και με άλλες νέες στιλιστικές πινελιές.
Μετά από το παγκόσμιο ντεμπούτο που έκανε η νέα γενιά του CR-Z στην Ινδονησία το Σεπτέμβριο, καθώς και τον επόμενο μήνα, όπου φιλοξενήθηκε στο Σαλόνι του Παρισιού, η Honda ανακοίνωσε οτι θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του σπορ υβριδικού κουπέ στην αμερικανική αγορά στις 21 Νοέμβριο, έναντι των 15.370 ευρώ.
Το ανανεωμένο CR-Z εφοδιάζεται με νέες λιθίου-ιόντων μπαταρίες, οι οποίες προσφέρουν στο σπορ υβριδικό μοντέλο ακόμα καλύτερες επιδόσεις στην άσφαλτο, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει μείωση στην κατανάλωση καυσίμου. Επίσης, η ιαπωνική φίρμα «φρεσκάρισε» λίγο την εξωτερική και εσωτερική του εμφάνιση.
Πιο συγκεκριμένα, οι νέες μπαταρίες αυξήθηκαν ενεργειακά κατά 5 kW (από 10kW στα 15 kW), με αποτέλεσμα το υβριδικό σύνολο να αποδίδει 130 ίππους (αύξηση κατά 8 ίππους σε σχέση με την απερχόμενη γενιά). Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναβαθμιστεί ο πίνακας οργάνων, ενώ υπάρχει και νέο σύστημα Plus Sport, που βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα, με το πάτημα ενός μπουτόν.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση