GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η διάθεση του iPad Mini

Αρκετοί καταναλωτές της Apple είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το κατάστημα της εταιρείας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας προκει...

Αρκετοί καταναλωτές της Apple είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το κατάστημα της εταιρείας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας προκειμένου να αποκτήσουν πρώτοι το iPad Mini. Φαίνεται όμως πως η τιμή του, αρκετά υψηλότερη από αυτή των ανταγωνιστών του, προσέλκυσε αισθητά μικρότερο πλήθος από την κυκλοφορία άλλων συσκευών της Apple.
Μόλις 50 άτομα περίμεναν έξω από το κατάστημα ενώ στο παρελθόν, όπως στην κυκλοφορία του iPhone 4S ή του iPhone 5, η ουρά συνεχιζόταν για πολλά οικοδομικά τετράγωνα.
Μια ώρα μετά το άνοιγμα του καταστήματος, ο αριθμός των καταναλωτών είχε πια επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα.
Την ίδια στιγμή σε άλλες πόλεις, όπως το Άμστερνταμ (στη φωτογραφία), το Μόναχο και τη Φλόριντα σχηματίστηκαν μεν ουρές οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τον πανικό που είχε δημιουργηθεί για το iPhone 5. Το ίδιο συνέβη και στα καταστήματα της Νέας Ζηλανδίας και της Ιαπωνίας.
 Ξεκίνησε η διάθεση του iPad Mini
Κάποιοι καταναλωτές μάλιστα στο Τόκιο πρόλαβαν να αποκτήσουν το νέο tablet παρά το γεγονός ότι έφτασαν μια ώρα μετά το άνοιγμα του καταστήματος, αφού δεν υπήρχε καθόλου ουρά. Περίπου 100 άτομα που περίμεναν μέχρι τις 8 το πρωί πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν μέσα σε μια ώρα.
Σίγουρα αυτό μόνο καλό δεν είναι για την Apple. Παρά τις αρκετά θετικές κριτικές του iPad Mini, αρκετοί καταναλωτές εμφανίζονται απογοητευμένοι τόσο με τα μειωμένα χαρακτηριστικά του, την έλλειψη Retina οθόνης καθώς και με την αυξημένη τιμή του.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση