GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kλιμακώνουν τον αγώνα τους οι Λημνιοί μετά τις πρώτες επιτυχημένες κινητοποιήσεις!

«Η Λήμνος θέλει να ζήσει» και θα ζήσει, το απέδειξε στη μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο την Τετάρτη 07 Νοεμβρ...




«Η Λήμνος θέλει να ζήσει» και θα ζήσει, το απέδειξε στη μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2012.
Η Οργανωτική Επιτροπή Φορέων στην χθεσινή της συνεδρίαση αποτίμησε θετικά την πρώτη αυτή κινητοποίηση και μετά από αναλυτική συζήτηση αποφάσισε τα παρακάτω για την κλιμάκωση του αγώνα της Λήμνου:
Α. Άμεσες Ενέργειες
Συναντήσεις των εκπροσώπων της Λήμνου με τα αρμόδια Υπουργεία Συντονισμός των κινητοποιήσεων με τα άλλα νησιά που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης και της προσφυγής στο ΣτΕ για την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. στα νησιά της χώρας. Κινητοποίηση και ενημέρωση των κεντρικών κλαδικών φορέων, ομοσπονδιών και συλλόγων Λημνιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συστηματική ενημέρωση των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων. Συνεκτίμηση ενδεχόμενων παράλληλων ενεργειών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων κομμάτων ή βουλευτών του νομού μας. Συγκέντρωση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού υπογραφών στο ψήφισμα της Οργανωτικής Επιτροπής Φορέων Λήμνου. Β. Διοργάνωση μεγάλης ανοιχτής Παλλημνιακής Συγκέντρωσης την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, με στόχο την Παλλαϊκή συμμετοχή και την προβολή του αγώνα μας στο ευρύτερο δυνατό κοινό και στα Πανελλαδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Γ. Μεγάλη Απεργιακή Κινητοποίηση, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, στην οποία θα επιδιωχθεί η συμμετοχή ΌΛΩΝ των κατοίκων της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, που θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, αποφασιστικότητας, αλλά και του ανυποχώρητου αγώνα μας για το αυτονόητο δικαίωμα μας να συνεχίσουμε να ζούμε στα νησιά μας με αξιοπρέπεια.

Η Λήμνος θέλει να ζήσει

Οργανωτική Επιτροπή Φορέων
Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση