GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Lorenzo κόντρα στους Schumacher και Vettel

Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Jorge Lorenzo θα αγωνιστεί ενάντια στους ομόλογούς του και αστέρες της Formula1, Michael Schuma...

Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Jorge Lorenzo θα αγωνιστεί ενάντια στους ομόλογούς του και αστέρες της Formula1, Michael Schumacher και Sebastian Vettel στο τέλος της χρονιάς στο θεσμό του «Race Of Champions».
Η διοργάνωση του «Αγώνα των Πρωταθλητών» φέρνει στον ίδιο χώρο κάθε χρόνο μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο.
Από κάθε κατηγορία και είδος μηχανοκίνητου, από Formula 1, MotoGP, WRC, Touring Cars, μέχρι αγώνες αντοχής, το Le Mans, τα Indycar αλλά και τα X-Games, οδηγοί διαγωνίζονται σε ένας προς έναν μονομαχίες χρησιμοποιώντας ίδια τετράτροχα οχήματα.
Ο Lorenzo θα αγωνιστεί στο γκρουπ που περιλαμβάνει τους πρωταθλητές της F1, Schumacher και Vettel, αλλά και το 13 φορές νικητή αγώνων της F1, David Coulthard και το θρύλο των GP 500, Αυστραλό Mick Doohan. Ο Lorenzo θα κάνει επίσης μερικούς γύρους επίδειξης με την Yamaha του.
 Ο Lorenzo κόντρα στους Schumacher και Vettel
«Το 2012 ήταν μια φανταστική χρονιά για εμένα και δεν μπορώ να σκεφτώ ένα καλύτερο τρόπο να την ολοκληρώσω, από το να αγωνιστώ με τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου στον ‘Αγώνα των Πρωταθλητών’» είπε ο Lorenzo.
«Θα είναι χαρά μου να μοιραστούμε αυτή την καταπληκτική αγωνιστική εμπειρία με μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση να τους κερδίσω με το δικό τους παιχνίδι αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο αξιοποιώντας αυτό το επιπλέον ζευγάρι τροχών».
«Με τον Mick Doohan στον ίδιο χώρο, θα προσπαθήσουμε και οι δύο να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μια χαρά και με τέσσερις τροχούς. Ελπίζω ο κόσμος, οι θεατές να το απολαύσουν και να διασκεδάσουν με τις αναμετρήσεις μας».
 Ο Lorenzo κόντρα στους Schumacher και Vettel
Στον αγώνα του 2012 έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους μεταξύ άλλων και ο πρωταθλητής Indycar, Ryan Hunter-Reay και ο πολλαπλός πρωταθλητής στα V8 Supercar της Αυστραλίας, και πιθανότατα μελλοντικός ανταγωνιστής του Casey Stoner, Jamie Whincup.
Το event θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Bangkok της Ταϊλανδής από 14-16 Δεκεμβρίου.
 Ο Lorenzo κόντρα στους Schumacher και Vettel
 Ο Lorenzo κόντρα στους Schumacher και Vettel

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση