GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η McLaren P1 δοκιμάζεται στο δρόμο...

Το νέο υπεραυτοκίνητο της McLaren παρουσιάστηκε λίγο καιρό πριν στην έκθεση του Παρισιού, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για τις αποδό...

Το νέο υπεραυτοκίνητο της McLaren παρουσιάστηκε λίγο καιρό πριν στην έκθεση του Παρισιού, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για τις αποδόσεις του, χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την καμουφλαρισμένη McLaren P1 να πραγματοποιεί δοκιμές.
Παρά το εντυπωσιακό σχήμα της, ο κινητήρας της P1 παραμένει «μυστήριο». Γνωρίζουμε ότι στην καρδιά του υπεραυτοκινήτου θα κρύβεται ένας διτούρμπινο V8 σύνολο το οποίο θα ενισχύεται από ένα σύστημα ανάλογο του KERS που χρησιμοποιείται στη Formula 1.
Οι φήμες μιλούν για ιπποδύναμη που θα κυμαίνεται από τα 800 μέχρι τα 1.000 άλογα. Φυσικά, αυτοί παραμένουν απλά «αριθμοί» μιας και αυτό που ενδιαφέρει τη McLaren είναι να προσφέρει την ταχύτερη επιτάχυνση από όλο τον ανταγωνισμό.
«Ο στόχος μας δεν είναι απαραίτητα να είναι το γρηγορότερο σε απόλυτους αριθμούς τελικής ταχύτητας , αλλά να είναι το πιο γρήγορο με τη ‘ανταμοιβή’ αυτοκίνητο δρόμου σε πίστα», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο Antony Sheriff, McLaren Automotive MD.
Συνολικά θα κατασκευαστούν μόλις 500 P1.
 Η McLaren P1 δοκιμάζεται στο δρόμο
 Η McLaren P1 δοκιμάζεται στο δρόμο
 Η McLaren P1 δοκιμάζεται στο δρόμο
 Η McLaren P1 δοκιμάζεται στο δρόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση