GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει με νέα στρατηγική η MG

H MG Motor, η οποία βρίσκεται πλέον σε κινέζικα «χέρια», έχει ως στόχο να αντιγράψει τη σχεδίαση αρκετών εμπορικών μοντέλων με στόχο τη ...

H MG Motor, η οποία βρίσκεται πλέον σε κινέζικα «χέρια», έχει ως στόχο να αντιγράψει τη σχεδίαση αρκετών εμπορικών μοντέλων με στόχο τη γρήγορη επάνοδο στην ευρωπαϊκή αγορά.
Η βρετανική φίρμα -κινέζικης ιδιοκτησίας- έχει ως στόχο τη γρήγορη άνοδό της στην ευρωπαϊκή αγορά και αυτό θα επιτευχθεί με τη στρατηγική που ξέρουν να κάνουν καλά οι Κινέζοι, να… αντιγράψουν σχεδιαστικά εμπορικά μοντέλα που είδαν αρκετές πωλήσεις μέσα στο λίγο χρόνο κυκλοφορίας τους. Σύμφωνα με το διευθυντή σχεδιασμού της MG Motor, Martin Ulharik, η εταιρεία δεν είναι πολύ μακριά σχεδιαστικά από τα μοντέλα που έχουν αρκετές πωλήσεις μέσα σε λίγο χρόνο που κυκλοφορούν, ενώ πρόσθεσε ότι σε περίπου πέντε χρόνια η βρετανική φίρμα θα είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Ο Ulharik, πρώην στέλεχος σχεδιασμού της Nissan, δήλωσε ότι η MG διαθέτει την ίδια κουλτούρα σχεδιασμού με αρκετά ιαπωνικά και κορεάτικα μοντέλα, ενώ θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των εταιρειών που ξόδεψαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για το τμήμα σχεδιασμού. Η βρετανική κληρονομιά της MG θέτει άμεσα την εικόνα της εταιρείας αρκετά υψηλά, με το λογότυπό της να διαθέτει ακόμα ένα δυνατό εισιτήριο για την επιστροφή της στο χώρο της αυτοκίνησης.
Πηγή: Autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση