GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τράγκας για τον Βαξεβάνη και τη λίστα... Τραγκάρντ

Διαβάστε το κείμενο του Γιώργου Τράγκα για τον Κώστα Βαξεβάνη και την περιβόητη λίστα «Λαγκάρντ» που πριν λίγο ανήρτησε στο προφίλ ...

Διαβάστε το κείμενο του Γιώργου Τράγκα για τον Κώστα Βαξεβάνη και την περιβόητη λίστα «Λαγκάρντ» που πριν λίγο ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook.
«ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ, ευχαριστώ τον κ. Βαξεβάνη…
Καλημέρα Καρολίνα, καλό μήνα Δημήτρη, καλή δύναμη Πόπη, Σταύρο μου καλές δουλειές πάντα…
Αρχίζουν τα αποκαλυπτήρια με τη βοήθεια της ειλικρίνειας και της δημοσιογραφικής ικανότητας του Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος έχει αντιληφθεί από την πρώτη ώρα που παρέλαβε το στικάκι ή λίγο αργότερα, ότι κάτι δεν έχει πάει καλά με την περίφημη λίστα… Τραγκάρντ.
Έτσι σήμερα σε όσα γράφει στο HOT DOC, αφήνει να εννοηθεί ότι πέραν του αναμφισβήτητου δημοσιογραφικού καθήκοντος να δημοσιοποιήσει 2050 ονόματα, υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες και κάποια ερωτήματα γύρω από το αν αυτή η λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό, είναι «χειρουργημένη» ή «μαγειρεμένη».
Όπως υπογραμμίζει μπορεί να έχει «μπολιαστεί» με καρτέλες καταθετών Τραπέζης Αθηνών (της Midland εννοεί στο Κολωνάκι όπου κατέθετα τα λεφτά μου και εγώ και πολλοί άλλοι στη λίστα… Τραγκάρντ) που εξαγοράστηκε από την HSBC (θυμηθείτε τι έλεγα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής). Μάλιστα ο Κώστας Βαξεβάνης με ειλικρίνεια αμφιβάλλει και δέχεται ότι μπορεί να έχουν μπερδευτεί ονόματα του private banking Αθηνών στη λίστα που «μαγειρεύτηκε» και δόθηκε και τελικά έφτασε στα χέρια του. Αναφέρει τις διαφορές μεταξύ των 1991 ονομάτων που είχαν διοχετευτεί ότι υπάρχουν και των 2050 που τελικά δημοσίευσε το HOT DOG. Τα 60 δεν τα έβαλε ο Βαξεβάνης. Οι μυστικές υπηρεσίες τα έβαλαν όπως λέει ο Διώτης!
Εδώ πρέπει να πω στην Καρολίνα, στον Δημήτρη και στην Πόπη, ότι στο private banking του Κολωνακίου από όπου πιθανότατα έφυγαν οι καρτέλες οι αποταμιευτές μπορούσαν εκείνη τη εποχή να επενδύσουν σε αφορολόγητα repos ή να πάρουν επιτόκια εσωτερικού ή εξωτερικού.
Ευτυχώς είναι ειλικρινής ο Βαξεβάνης διότι ως γνήσιο δημοσιογραφικό ον διαισθάνεται ότι υπάρχουν πολλοί που είδαν το όνομά τους ενώ δεν έχουν καμία σχέση με την συγκεκριμένη Τράπεζα ή δεν πέρασαν ποτέ τα σύνορα και τρελάθηκαν και κινούνται νομικά! Διότι εδώ δεν έχει να κάνει μόνο με παραβίαση προσωπικών δεδομένων ή με στοχοποίηση βδελυρών και απαίσιων αντιμνημονιακών τύπων όπως ο Τράγκας. Εδώ έχουμε να κάνουμε με στοχοποίηση και προσβολή της προσωπικότητας εκατοντάδων ανθρώπων οι οποίοι έγιναν «τροφή» για κατασκευή προϊόντος μυστικών υπηρεσιών όπως δηλώνει στο περιοδικό CRASH, σε μαγνητοφωνημένη συνέντευξή του ο πολύπειρος Εισαγγελέας Γιάννης Διώτης.
Ήδη μαθαίνω ότι σπεύδουν σε δικηγορικά γραφεία δεκάδες από αυτούς που δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματά τους. Είτε γιατί δεν έχουν καμία σχέση εδώ και χρόνια με την εν λόγω Τράπεζα ή με την Ελβετία. Είτε γιατί είναι συγγενείς ανθρώπων που είχαν λογαριασμούς αλλά έχουν αποβιώσει εδώ και χρόνια! Είτε γιατί επετράπη προϊόν που έχει κηρυχτεί παράνομο από ανώτατα δικαστήρια του εξωτερικού (ο Γαλλικός Άρειος Πάγος και τα Ιταλικά Εφετεία) ως όπλο εκβιασμών, άρα μη γνήσιο κατασκεύασμα μυστικών υπηρεσιών.
Εκείνο που είναι συγκλονιστικό όμως είναι ότι ήδη σπεύδουν σε δικηγόρους εκείνοι που ήταν καταθέτες Αθηνών (π.χ. ο Ζάνας και άλλοι) και βρέθηκαν σε CD ή USB περιφερόμενο με προέλευση HSBC Γενεύης. Και μάλιστα με άγριες προτροπές από μνημονιακούς μηχανισμούς για έλεγχο αυτών των ονομάτων βασισμένο σε πλαστό, μαγειρεμένο προϊόν εγκλήματος.
Παραθέτω το απόσπασμα από το περιοδικό HOT DOG που επιβεβαιώνει όλα όσα λέει η αφεντιά μου γύρω από την Midland, την εξαγορά από την HSBC , τη συμμετοχή καρτελών καταθετών του Κολωνακίου, το μαγείρεμα και την πλαστότητα που ανέφερε στο CRASH ο Γιάννης Διώτης όπως και το γεγονός που υπογραμμίζεται από τον Βαξεβάνη ότι μπορεί να έχει μπολιαστεί από ένα πλήθος ονομάτων. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, αντιλαμβάνεται την βαρύτητα των νομικών παρενεργειών που έχει όλη η ιστορία.
ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: «…Κατά τον έλεγχο της λίστας στις επαφές που κάνουμε με τους καταθέτες, εμφανίζονται δύο ακόμη στοιχεία. Κάποιοι από αυτούς έγιναν καταθέτες της HSBC μάλλον αυτόματα, αφού είχαν λογαριασμό σε άλλη Τράπεζα που συγχωνεύτηκε με την HSBC. Επίσης μερικοί υποστηρίζουν πως δεν είχαν καταθέσεις στην ελβετική HSBC αλλά στην ελληνική. Οπότε, είτε πρόκειται για κάποια λειτουργία του ελληνικού private banking της HSBC ή κάποιος αφαίρεσε ονόματα και πρόσθεσε ελληνικές καρτέλες για κάλυψη…».
Αγαπητή Καρολίνα, αγαπητή κα Πόπη, φίλε Δημήτρη, Σταυρούλη μου, αυτή η παράγραφος είναι όλο το ζουμί, η ταμπακιέρα της υπόθεσης. Όλες αυτές οι ιαχές, και οι θριαμβολογίες για όλα αυτά τα ονόματα που έπεσαν στην απόχη είναι η προέκταση μιας βρωμερής, τρισάθλιας και σκοτεινής ιστορίας που έγινε πίσω από τους τοίχους μυστικών υπηρεσιών και για την οποία εκτός από τα «ηχητικά» των απόψεων του Διώτη, θα ακολουθήσουν και άλλα αποκαλυπτήρια…
Διότι το θέμα δεν είναι ο Τράγκας. Δεν είναι η λίστα… Τραγκάρντ. Δεν είναι ποιος έχει λεφτά σε παρελθόντα ή ενεστώτα χρόνο σε Τράπεζα εσωτερικού ή εξωτερικού. Έχει σχέση με το κλίμα που πρέπει να δημιουργηθεί την ώρα που πάνε να περάσουν τα μέτρα και έχει σχέση με την ατμόσφαιρα, την δυσφήμιση και την στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πρέπει κλείνοντας να πω ότι καλά γράφει η zougla.gr. Κάποιοι δημιούργησαν ρωγμές στο παζάρι με τις ελβετικές αρχές για ενεργοποίηση του Σχεδίου Ρούμπικ για την Ελλάδα».

6 σχόλια

  1. ΣΚΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τό...ζευγάρι της χρονιάς...

    ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ...ΔΟΥΡΟΥ...!!!

    Ασπασμοί αγγέλων στα άστρα...!!!
    Το «αγλάισμα» της... αδέσμευτης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας σε φωτογραφικό στιγμιότυπο.

    Ο επί σειρά ετών «κρατικοδίαιτος» δημοσιογράφος της ΝΕΤ , πού ευτύχησε ευτύχησε να γίνει και... εκδότης...!!!

    Καί ύστερα παραπονούνται δημοσιογράφοι «αυτού τού τύπου» γιατί τούς λένε --λόγω αναξιοπιστίας-- αλήτες...

    Ευτυχώς πού μπαίνει γερά στη....
    ν έκδοση καθημερινής εφημερίδας ο Δελατόλας καί έτσι θα σωθούμε από την κατεστημένη και καθεστωτική ενημέρωση...!!!


    Σε περίοδο κρίσης...«Λεφτά Υπάρχουν»...!!!

    Αρκεί να αναλύεις τη φτώχεια του λαού ποντάροντας στο πόνο του με αντιμνημονιακές κορώνες...

    Άλλωστε τα λεφτά όταν προέρχονται από αντιμνημονιακούς αγώνες εξαγνίζονται και αναβαπτίζονται και νομιμοποιούνται στη κολυμβήθρα του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ κάνετε copy paste στα σχόλια σας??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοώ οι ανώνυμοι 2.51ΜΜ και 2.58ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΚΑΙ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ 5000 ΜΕΧΡΙ 10000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΑΣΙΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΕΡΓΗΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ !

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση