GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι νέες ταινίες της βδομάδας...

Πολλές είναι οι νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα. ''Cloud Atlas'' λέγεται η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Τομ Χ...


Πολλές είναι οι νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα. ''Cloud Atlas'' λέγεται η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Τομ Χανκς και η Χάλι Μπέρι. Σκηνοθετούν οι αδερφοί Γκουακόφσκι ( Matrix) και ο Τομ Τίκβερ. Μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο βραβευμένο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μίτσελ. Σε αυτή εκτυλίσσονται έξι διαφορετικές ιστορίες που ξεκινούν από τον Ειρηνικό το 1849 και καταλήγουν σε μία φουτουριστική κοινωνία της Χαβάης.
Στην ουγγρική ταινία το ''Δάσος'' (Rengeteg/Forest) προβάλλεται η καθημερινή ζωή νέων ανθρώπων στην Βουδαπέστη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ηθοποιοί που συμμετέχουν δεν είναι επαγγελματίες.
Ο τίτλος της ταινίας ''Μπουένος Άιρες Σε αγαπώ'' (Superclasico) προέρχεται από το ετήσιο ντέρμπι του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή, κατά την διάρκεια του οποίου αγωνίζονται οι δύο μεγαλύτερες ομάδες του Μπουένος Άιρες, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ.O Κρίστιαν μαζί με τον γιο του Όσκαρ ξεκινούν για το Μπουένος Άιρες όπου ζει εκεί ευτυχισμένη η γυναίκα του, Άννα. Η πρόφαση για το ταξίδι είναι η υπογραφή του διαζυγίου η αλήθεια όμως είναι πως θέλει να την κερδίσει ξανά.
 ''Ποτέ δεν είναι αργά'' (Ηοpe springs) είναι η ταινία που πρωταγωνιστούν οι Μέριλ Στριπ και Τόμι Λι Τζόουνς και σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Φράνκελ. Ο σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί ξανά με την Μέριλ Στριπ για το ''The Devil wears Prada''. Ύστερα από τριάντα χρόνια γάμου η σχέση τους έχει ατονήσει, για αυτό η Kέι πείθει τον απρόθυμο σύζυγό της, Άρνολντ, να την ακολουθήσει στις εντατικές συνεδρίες ενός διάσημου γκουρού σχέσεων.
 Στην ταινία ''Holy Motors'' παρακολουθούμε την οδύσσεια του κύριου Όσκαρ στους δρόμους του Παρισιού. Εγκληματίας, ζητιάνος, πατέρας, διευθυντής πολυεθνικής εταιρείας συνυπάρχουν σε ένα πρόσωπο. Συμμετέχουν οι Ντενί Λαβάν, Εύα Μέντες, Κάιλι Μινόγκ, Μισέλ Πικολί. Απέσπασε το βραβείο Νεότητας στο φεστιβάλ Καννών φέτος.
 Η νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον λέγεται ''Frankenweenie''.  O νεαρός Βίκτωρ πειραματίζεται με τον ηλεκτρισμό προσπαθώντας να επαναφέρει στην ζωή τον αγαπημένο σκύλο του, τον οποίο έχασε σε δυστύχημα. Οι συνέπειες, όμως, θα είναι απρόβλεπτες.
 Τέλος, η ταινία τρόμου της βδομάδας είναι η ''Nosferatu''. Θεωρείται ορόσημο για το κίνημα του γερμανικού εξπρεσιονισμού. Ο Χάτερ, υπάλληλος κτηματομεσιτικού γραφείου, συναντάει τον βρικόλακα κόμη Ορλόκ στο κάστρο του, για να του παραδώσει κάποια συμβόλαια. Όταν ο τελευταίος είδε το φυλαχτό του Χάτερ με την φωτογραφία της συζύγου του Έλεν, αποφασίζει να ταξιδέψει, προκειμένου να την βρει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση