GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι νέες ταινίες της εβδομάδας...

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ είναι εδώ. Ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται για τρίτη φορά τον πράκτορα στο ''Skyfall 007''. Ύστ...


Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ είναι εδώ. Ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται για τρίτη φορά τον πράκτορα στο ''Skyfall 007''. Ύστερα από μία αποτυχημένη επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη, χάνονται τα ίχνη του Τζέιμς Μποντ και θεωρείται νεκρός. Τότε, διαρρέουν στο Διαδίκτυο οι ταυτότητες όλων των πρακτόρων της ΜΙ6 η οποία ελέγχεται από την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση. Ο Μποντ όμως εμφανίζεται και καλείται να ανατρέψει την κατάσταση, ακόμα και με προσωπικό κόστος. Συμμετέχουν οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζούντι Ντεντς, Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις και Μπερενίς Μαρλό. Σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Σαμ Μέντες.
 Δύο ντοκυμαντέρ προβάλλονται αυτή την βδομάδα. Στο ''Βanksy: Η τέχνη στον δρόμο'' (Exit Through The Gift Shop)  ένας Γάλλος ιδιοκτητής ενός μικρού μαγαζιού πείθει τους πιο διάσημους καλλιτέχνες του δρόμου να κινηματογραφηθούν για ένα ντοκυμαντέρ. Μετά αναλαμβάνει δράση ο σημαντικότερος παγκοσμίως street art καλλιτέχνης, ο κουκολοφόρος Banksy, και δημιουργεί ένα εξαιρετικό street art ντκουμαντέρ που θα αφήσει εποχή.
 Το δεύτερο ντοκυμαντέρ με τίτλο ''Encardia, η πέτρα που χορεύει'' αναφέρεται στην γλώσσα, ποίηση και μουσική των Ελληνόφωνων Χωριών στην Κάτω Ιταλία. ''Κι αν ζούσαμε όλοι μαζί'' (Et Si On Vivait Tous Ensemble? / All Together) λέγεται η κομεντί που αφορά τα γηρατειά και την ανθρωπινή φθορά. 5 φίλοι 75 ετών, βλέποντας το ενδεχόμενο του οίκου ευγηρίας να πλησιάζει, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.
Στο ''The Dinosaur Project'' μία εξερευνητική αποστολή ανακαλύπτει στην καρδιά της ζούγκλας στο Κονγκό ότι οι δεινόσαυροι, αν και θεωρούνταν εξαφανισμένοι, είναι πέρα για πέρα ζωντανοί. Η ελληνικής παραγωγής ταινία ''Η πόλη των παιδιών'' αφορά τον ερχομό των παιδιών στην ζωή τεσσάρων ζευγαριών. Για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους υπάρχει το ''Τινκερμπέλ: ΄Το μυστικό των νεραϊδοφτερών'' (Tinkel Bell Secret of the Wings).
 Tέλος, ο ''Άγνωστος''(The Stranger) είναι μια ταινία του 1946 που σκηνοθετεί ο Όρσον Γουέλς. Εκτυλίσσεται σε μία μικρή κολλεγιακή κοινότητα της Αγγλίας από όπου δραπετεύει ένας εγκληματίας πολέμου, ο οποίος στην πραγματικότητα συνεργάζεται με κυβερνητικούς πράκτορες, προκειμένου να εντοπίσουν καταζητούμενους Ναζί. Μία ταινία που προβάλλει τις επιπτώσεις του Ναζισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση