GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν απέπεμψε τον υπoυργό Άμυνας!

Με μία ασυνήθιστη για την ταχύτητά της απόφαση, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απέπεμψε τον υπουργό Άμυνας της χώρας Ανατόλι Σερντιουκόφ, διορί...


Με μία ασυνήθιστη για την ταχύτητά της απόφαση, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απέπεμψε τον υπουργό Άμυνας της χώρας Ανατόλι Σερντιουκόφ, διορίζοντας επικεφαλής του υπουργείου το σημερινό κυβερνήτη της Περιφέρειας περιχώρων Μόσχας και πρώην υπουργό Εκτάκτων Αναγκών Σεργκέι Σοϊγκού.
Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος σε συνάντησή του με τον κ. Σοϊγκού, ο οποίος είναι ήδη ένας από τους μακροβιότερους, αλλά και δημοφιλέστερους υπουργούς της μετασοβιετικής Ρωσίας, σύμφωνα με τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Οι φημολογίες για «κακό κλίμα» στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, «αδυναμία συνεργασίας» του πρώτου πολιτικού υπουργού στο αξίωμα αυτό με τη στρατιωτική ηγεσία συνοδεύουν τον Ανατόλι Σερντιουκόφ σχεδόν από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του το 2007.
Και το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε με το σκάνδαλο γύρω από την εταιρεία «Oboronservice LTD», η οποία διαχειρίστηκε ακίνητη περιουσία του στρατού, φέρεται να έχει στελεχωθεί με φιλικά προς τον υπουργό πρόσωπα και ερευνήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου από τις υπηρεσίες ασφαλείας για οικονομικές απάτες.
Στα τέλη της περασμένης χρονιάς ο αναπληρωτής του στρατιωτικού εισαγγελέα Αλεξάντρ Αρουτιουνιάν είχε δηλώσει ότι «η διαφθορά διεισδύει και στα προϊστάμενα όργανα της στρατιωτικής διοίκησης, ακόμη και στην κεντρική διεύθυνση του υπουργείου Άμυνας».
: Σημερινή

Πηγή:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση