GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι άρρωστος

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ακύρωσε όλες τις επισκέψεις του στο εξωτερικό για τον μήνα Νοέμβριο εξαιτίας ενός προβλήματος στη σπον...

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ακύρωσε όλες τις επισκέψεις του στο εξωτερικό για τον μήνα Νοέμβριο εξαιτίας ενός προβλήματος στη σπονδυλική στήλη. Ο διεθνής Τύπος πήρε φωτιά και οι φήμες οργιάζουν.
Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Vedomosti το πρόβλημα του Πούτιν…
στην σπονδυλική στήλη είναι «ένα παλαιό τραύμα που επιδεινώθηκε μετά από πτήση του ρώσου προέδρου με ανεμόπτερο στη Σιβηρία, αρχές Σεπτεμβρίου», όπως δήλωσαν πηγές του Κρεμλίνου.
Ο Ντμίτρι Πέσκοβ, εκπρόσωπος του Πούτιν, δήλωσε ότι ο ρώσος πρόεδρος υποφέρει από μια ελαφρά πληγή, δήλωση την οποία αναγκάστηκε να κάνει όταν ο Πούτιν εμφανίστηκε να κουτσαίνει στη Σύνοδο των Ασιατικών χωρών του Ειρηνικού, τον Σεπτέμβριο.
Ξένες πηγές ανέφεραν ότι ακυρώθηκαν οι επισκέψεις του Πούτιν στο Τουρκμενιστάν και την Βουλγαρία που επρόκειτο να πραγματοποιήσει στις 2 και 9 Νοεμβρίου, αναζωπυρώνοντας έτσι τις φήμες που θέλουν άρρωστο τον ρώσο Πρόεδρο.
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση