GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καρλ Τόμας Νόιμαν νέος γενικός διευθυντής της Opel

Πρώην διευθυντικό στέλεχος του γερμανού κατασκευαστή αυτοκινήτων Volkswagen, ο Καρλ Τόμας Νόιμαν, θα αναλάβει την κορυφαία ιεραρχική θέσ...

Πρώην διευθυντικό στέλεχος του γερμανού κατασκευαστή αυτοκινήτων Volkswagen, ο Καρλ Τόμας Νόιμαν, θα αναλάβει την κορυφαία ιεραρχική θέση στην Opel της General Motors από το ερχόμενο έτος, γράφουν στο αυριανό (Παρασκευή) φύλλο τους οι FT Deutschland.
Πάντως, η σχετική επίσημη ανακοίνωση από την Opel δεν έχει γίνει ακόμα.
«Ο Νόιμαν έχει το απαιτούμενο επιχειρηματικό ανάστημα», δήλωσε ένα μέλος του σημερινού ΔΣ της Opel, που ανωνύμως επικαλούνται οι γερμανόφωνοι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς.
Ο Νόιμαν έχει θητεύσει στα υψηλά κλιμάκια της γερμανικής εταιρείας ελαστικών αυτοκινήτου Continental.
Από την Opel παραιτήθηκε την 12η Ιουλίου μετά 15μηνη μόνον θητεία, αιφνιδίως, ο γενικός διευθυντής της Καρλ-Φρίντριχ Στράκε. Την προσωρινή του αναπλήρωση έως σήμερα έκανε ο ειδικευμένος στην ανασυγκρότηση επιχειρήσεων κ. Τόμας Σέντραν.
«Σήμερα η Opel σε όλη την αγορά της δυτικής Ευρώπης αντιμετωπίζει κάμψη πωλήσεων, κάτι που αποτελεί ‘πρόκληση’ για τον νέο γενικό διευθυντή της», μεταδίδει από το Βερολίνο το Γαλλικό πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση