GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς γυμνά μοντέλα για πρώτη φορά το ημερολόγιο της Pirelli!

Για πρώτη φορά και μετά από 39 ολόκληρα χρόνια η Pirelli αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει γυμνά μοντέλα στο ημερολόγιό της. Τα μοντέλα στη ...

Για πρώτη φορά και μετά από 39 ολόκληρα χρόνια η Pirelli αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει γυμνά μοντέλα στο ημερολόγιό της.
Τα μοντέλα στη νέα σειρά ποζάρουν με τις καθιερωμένες σέξι πόζες, αλλά φορώντας έστω και λίγα ρούχα, αφήνοντας έτσι ελεύθερη τη φαντασία όσων θα το δουν.
Η πρωτοτυπία οφείλεται στην επιλογή του φωτογράφου Στιβ Μακ Κάρι, ο οποίος δέχτηκε την πρόταση της εταιρείας να δουλέψει στο ημερολόγιο μόνο εάν αυτό γινόταν με τους δικούς του όρους.
Οι φωτογραφίσεις έγιναν στο Ρίο ντε Ζανέιρο και μάλιστα επελέγησαν μοντέλα που θεωρούνται γνωστά για την "κοινωνική δράση" τους, όπως ιδρύτριες φιλανθρωπικών οργανισμών και μοντέλα που προασπίζουν την προστασία του περιβάλλοντος ή τα δικαιώματα των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση