GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε το Κύπελλο Ελλάδος για το Pro Evolution Soccer 2013

Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, παρουσιάζει για μια ακόμη χρονιά τη σειρά τουρνουά Κωτσόβολος League ...

Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, παρουσιάζει για μια ακόμη χρονιά τη σειρά τουρνουά Κωτσόβολος League Trophy και προσκαλεί όλους τους παίκτες του δημοφιλέστερου εξομοιωτή ποδοσφαίρου να πάρουν μέρος και να διεκδικήσουν τη δόξα στα ηλεκτρονικά γήπεδα του PES 2013. Περισσότερα από 300 άτομα βρέθηκαν στο κατάστημα της Κωτσόβολος στο The Mall Athens το Σάββατο 27 Οκτωβρίου για να παρακολουθήσουν το πρώτο τουρνουά της σειράς. 128 παίκτες διεκδίκησαν την πρόκριση στους τελικούς μέσα από συναρπαστικούς αγώνες που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οι 4 πρώτοι διεκδικητές του τίτλου αναδείχθηκαν μέσα από αυτό το πρώτο τουρνουά και κέρδισαν ισάριθμα έπαθλα συσκευές προσφορά της Κωτσόβολος.
 Ξεκίνησε το Κύπελλο Ελλάδος για το Pro Evolution Soccer 2013
Από τα 8 συνολικά προκριματικά τουρνουά της Αθήνα, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, της Πάτρας και του Ηρακλείου Κρήτης θα προκύψουν συνολικά 32 παίκτες οι οποίοι θα προκριθούν στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας- PES Κωτσόβολος League Trophy που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις αρχές του 2013. Σε κάθε φάση οι νικητές κερδίζουν εκτός από τις νίκες και τη δόξα απίθανα δώρα που προσφέρει η αλυσίδα Κωτσόβολος.
Τα υπόλοιπα 7 προκριματικά τουρνουά θα διεξαχθούν ως εξής
• Κωτσόβολος Πέτρου Ράλλη, 3 Νοεμβρίου 2012
• Κωτσόβολος Ηρακλείου Κρήτης, 10 Νοεμβρίου 2012
• Κωτσόβολος Πάτρα, 17 Νοεμβρίου 2012
• Κωτσόβολος Θεσσαλονίκη (Τούμπα), 24 Νοεμβρίου 2012
• Κωτσόβολος City Plaza (Γλυφάδα), 1 Δεκεμβρίου 2012
• Κωτσόβολος Συγγρού, 8 Δεκεμβρίου 2012
• Κωτσόβολος Λάρισα, 15 Δεκεμβρίου 2012
 Ξεκίνησε το Κύπελλο Ελλάδος για το Pro Evolution Soccer 2013
Με αφορμή τη διοργάνωση του «PES 2012 – Κωτσόβολος League Trophy» στα καταστήματα Κωτσόβολος, ο κ. Γιάννης Βασιλάκος, Εμπορικός Διευθυντής Computing, Gaming και Essentials της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε για ακόμη μια χρονιά τα τουρνουά που θα αναδείξουν τον επίσημο κυπελλούχο Ελλάδος στο δημοφιλέστερο game ποδοσφαίρου στη χώρα. Φέτος ο ανταγωνισμός έχει ενισχυθεί και είναι σίγουρο ότι πρόκειται όλοι να ζήσουμε συναρπαστικές μονομαχίες. Καλούμε όλους τους φίλους του PES να αγωνιστούν στα τουρνουά και να διεκδικήσουν τη νίκη αλλά πάνω από όλα να χαρούν τη συμμετοχή τους».
 Ξεκίνησε το Κύπελλο Ελλάδος για το Pro Evolution Soccer 2013

Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση