GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην τρέλα του Psy και του Gangnam Style...

Ο νοτιοκορεάτης ράπερ που έγινε Νο 1 στη Βρετανία.   Ο νοτιοκορεάτης ράπερ Psy είναι ο πρώτος καλλιτέχνης από την ασιατική, αυτή , ...

Ο νοτιοκορεάτης ράπερ που έγινε Νο 1 στη Βρετανία.
 
Ο νοτιοκορεάτης ράπερ Psy είναι ο πρώτος καλλιτέχνης από την ασιατική, αυτή ,  χώρα που καταφέρνει να φτάσει το No 1 στα βρετανικά charts.
Το τραγούδι του «Gangnam Style» που εκπροσωπεί επάξια την Korean pop ή Κ-pop έχει συγκεντρώσει πάνω από 300 εκατομμύρια hits στο Youtube, ενώ κατάφερε να εκθρονίσει μεγάλα ονόματα της βρετανικής μουσικής και να πάρει αυτός την πρώτη θέση στα UK charts.
Το τραγούδι, με έντονο κωμικό ύφος, λέγεται ότι διακωμωδεί τις πλούσιες και εκκεντρικές κυρίες του Gangnam District της Σεούλ, δηλαδή μιας «σικάτης»  περιοχής της νοτιοκορεατικής πρωτεύουσας. Το videoclip υπακούει και αυτό σε μια κιτς ατμόσφαιρα, με οπτικά εφέ  περασμένων δεκαετιών και χορογραφίες που προκαλούν… γέλιο, αλλά όλοι πλέον, προσπαθούν να τις μιμηθούν κάθε φορά που το τραγούδι ακούγεται σε κάποιο club.
Και αυτό ακριβώς είναι αυτό που έκανε το «Gangnam Style» τόσο μεγάλη επιτυχία, όπως είχε συμβεί και παλιότερα με την πασίγνωστη «Macarena» . Παρ’ ότι μιλάμε για ένα κομμάτι που στερείται καλλιτεχνικού περιεχομένου, έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο χαρούμενο, να κολλήσει στο κεφάλι του ακροατή και να προκαλεί γέλια σε κάθε ακρόασή του, κάτι που τόσο πολύ χρειαζόμαστε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση