GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάπα Research: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,7%

Προβάδισμα 2,7% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει έρευνα της “Κάπα Research” για την εφημερίδα “ το ΒΗΜΑ της Κυριακής “. Ο ΣΥΡΙΖ...

Προβάδισμα 2,7% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει έρευνα της “Κάπα Research” για την εφημερίδα “το ΒΗΜΑ της Κυριακής“.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,1%, η ΝΔ 20,4%, η Χρυσή Αυγή 10,4%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4% το ΚΚΕ 5,7%, η ΔΗΜΑΡ 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 14,8%.
Ωστόσο, το 42,5% θεωρεί καταλληλότερη να…….
αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μια κυβέρνηση συμμαχική με κορμό τη ΝΔ έναντι 37,6% που θεωρεί καταλληλότερη μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Α. Σαμαράς με ποσοστό 38,25% έναντι του Αλ. Τσίπρα, που συγκεντρώνει 33,35%.
Το 35,3% θέλει άμεσα τη διενέργεια εκλογών ενώ το 51,6% επιθυμεί να δοθεί περισσότερος χρόνος στην κυβέρνηση.
Τέλος, το 46,1% των ερωτηθέντων θέλει να συμμετέχουν στην κυβέρνηση ενεργά πολιτικά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ έναντι του 42,5% που δεν το επιθυμεί.

2 σχόλια

  1. ΟΡΙΣΤΕ .... ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ..... ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ .... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ..... ΑΛΛΩΣΤΕ ... Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΗΓΕΤΗ .... ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 10,4% της Χρυσής Αυγής είναι ψεύτικο, γιατί οι οργισμένοι ψηφοφόροι που θέλουν να τη ψηφίσουν, δεν το λένε στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, για να μη θεωρηθούν ακροδεξιοί ! Και δεν είναι , γιατί μέχρι σήμερα ψηφιζαν πασοκ και νδ, αλλά προδόθηκαν !
    Τα κατάφεραν οι πολιτικοί της νδ, του πασοκ και της δημαρ, να ψηφίσουν τα νέα μέτρα, και έτσι κάνουν πλάτες στη Χ.Α, που ήταν και είναι ένα κόμμα λίγων χιλιάδων και αύριο θα την μετατρέψουν σε κόμμα εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων με 20 και 25% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση