GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο θα στοιχίσουν οι ασφαλισμένες ζημίες λόγω Sandy

Σε 16 με 22 δισ. δολάρια υπολογίζει η εταιρεία AIR Worldwide, η οποία ειδικεύεται στις εκτιμήσεις καταστροφών, τις ασφαλισμένες ζημίες π...

Σε 16 με 22 δισ. δολάρια υπολογίζει η εταιρεία AIR Worldwide, η οποία ειδικεύεται στις εκτιμήσεις καταστροφών, τις ασφαλισμένες ζημίες που έχουν προκληθεί από τον τροπικό κυκλώνα Sandy, που σάρωσε τις βορειοανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών στα τέλη Οκτωβρίου.
«Αφότου ο Sandy έπληξε τα χερσαία τμήματα στις 29 Οκτωβρίου, η εταιρεία Air Worldwide ανέλυσε τα χαρακτηριστικά της καταιγίδας και του αντίκτυπού της» και εκτίμησε τις ασφαλισμένες ζημίες μεταξύ 16 και 22 δισ. δολαρίων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι εκτιμήσεις αυτές είναι πολύ υψηλότερες από τις προηγούμενες που είχε κάνει η εταιρεία μελετών Eqecat, που θεωρείται η πλέον αξιόπιστη στον τομέα, και η οποία υπολόγιζε τις ασφαλισμένες ζημιές μεταξύ 10 και 20 δισ. δολαρίων, επί συνολικών ζημιών 30-50 δισ. δολαρίων, που οφείλονται στο Sandy.
«Οι εκτιμήσεις της AIR Worldwide συμπεριλαμβάνουν τις ζημιές που προκάλεσαν οι άνεμοι και οι πλημμύρες στις ιδιωτικές κατοικίες, στις επιχειρήσεις και στις βιομηχανικές περιοχές, καθώς και, ιδίως στα περιεχόμενά τους και τα αυτοκίνητα», υπογραμμίζει η εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση