GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spiegel: H Γερμανία φοβάται την αλήθεια

Eυθεία επίθεση στην Καγκελάριο Μέρκελ και την πολιτική της πραγματοποιεί το περιοδικό Spiegel...

Eυθεία επίθεση στην Καγκελάριο Μέρκελ και την πολιτική της πραγματοποιεί το περιοδικό Spiegel...σύμφωνα με όσα προκύπτουν από νέο του δημοσίευμα. Το γερμανικό περιοδικό σχολιάζει πως η κυβέρνηση Μέρκελ αγωνίζεται ενάντια στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους -υπό τον φόβο πάντα του εκλογικού σώματος- και δεν συνειδητοποιεί πως όλοι πρέπει να πληρώσουν για την Ελλάδα.
«Κάποια στιγμή, ακόμα και τα καλύτερα κόλπα δεν βοηθούν: οι αοριστολογίες περί "άλλων λύσεων", η αναβολή των επώδυνων αποφάσεων. Τελικά οι δανειστές της Ελλάδας σε Βερολίνο, Βρυξέλλες και Παρίσι, θα πρέπει να παραδεχτούν πως η διάσωση της Αθήνας θα κοστίσει πολλά χρήματα».
Μια διάσωση, που όπως όμως τονίζεται στο δημοσίευμα, έχει κόστος πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ και αποτελεί "ζημία" όχι μόνο για τη Γερμανία, μα και για τους άλλους δανειστές, στους οποίους το Spiegel προτείνει:
«Για να εξοικονομήσετε χρήματα, αυξήστε φόρους ή κάντε περικοπή δαπανών».

1 σχόλιο

  1. Μέρκελ:Η Ελλάδα θα διασώζεται στο παρά πέντε



    «Η Ελλάδα θα διασώζεται την τελευταία στιγμή, θα κρατιέται στη ζωή με μηχανικά μέσα υποστήριξης», δήλωσε στην γερμανική Βουλή η Άνγκελα Μέρκελ, σχολιάζοντας την αδυναμία απόφασης για το ελληνικό πρόγραμμα στο χθεσινό Eurogroup.

    Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του MEGA, στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασόπουλο, η γερμανίδα καγκελάριος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όσο και να το ζητούν κάποιοι, όσο και να το επιθυμούν, το μοναδικό απελευθερωτικό χτύπημα που θα μας βγάλει από την κρίση, δεν θα υπάρξει».

    «Εμείς θα συνεχίσουμε βήμα- βήμα», συμπλήρωσε, εννοώντας ότι μέχρι τις εκλογές, η Γερμανία δεν πρόκειται να δεχθεί οριστική λύση για το ελληνικό πρόβλημα αλλά και λύσεις όπως το κούρεμα.

    Στην πραγματικότητα, η Άνγκελα Μέρκελ, αρνείται να αναλάβει την ευθύνη και να πει στους Γερμανούς ότι η διάσωση της Ελλάδας απαιτεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ταυτόχρονα όμως θέλει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη αλλά με το μικρότερο δυνατό κόστος.

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .....ΠΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ,ΠΙΑ ΑΝΑΠΤΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ-ΡΟΖ..ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση