GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Standard & Poor’s: Διατηρεί αρνητικές τις προοπτικές της γαλλικής οικονομίας

Ο οίκος επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «ΑΑ+» Η Standard & Poor’s επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «ΑΑ+» της γαλλικής οικονομίας διατηρών...

Ο οίκος επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «ΑΑ+»
Η Standard & Poor’s επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «ΑΑ+» της γαλλικής οικονομίας διατηρώντας παράλληλα αρνητικές της προοπτικές (outlook).
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση η Standard & Poor’s αναγνωρίζει πως η γαλλική κυβέρνηση παραμένει δεσμευμένη στις διαρθρωτικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις και έχει προτείνει παρεμβάσεις για τη βελτίωση της δυναμικής της οικονομίας.
Ο διεθνής οίκος αναμένει ότι το ΑΕΠ της Γαλλία θα είναι στάσιμο το 2012 και θα αυξηθεί κατά 0,4% το 2013. Αναμένει δε ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας θα ανέλθει στο 3,5% του ΑΕΠ το 2013, έναντι στόχου για 3%.
Το αρνητικό outlook συνεπάγεται πως ο οίκος εκτιμά πως υπάρχει τουλάχιστον 30% πιθανότητα να υποβαθμίσει την αξιολόγηση της χώρας στη διάρκεια του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση