GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TΡΑΓΙΚΟ: Η μικρή Μυρτώ ενδέχεται να μη συνέλθει ποτέ

Σκληρή μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Μυρτώ, τρεις και πλέον μήνες μετά την κτηνώδη επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο....


Σκληρή μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Μυρτώ, τρεις και πλέον μήνες μετά την κτηνώδη επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο.
Όπως ανέφερε ο πατέρα της άτυχης κοπέλας, εκείνη δεν έχει δείξει ουσιαστικά σημάδια βελτίωσης και είναι αμφίβολο εάν θα συνέλθει.
Ο κ. Γιάννης Παπαδομιχελάκης δήλωσε στον «Τύπο της Κυριακής», πως η κόρη του «το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ανοίγει τα μάτια και να αναπνέει μόνη της. Αλλά δεν έχει συνείδηση».
Η Μυρτώ έχει μεταφερθεί από το «Αττικό Νοσοκομείο» στο «Υγεία», με σκοπό να βρεθεί έπειτα σε κέντρο αποκατάστασης αν και δυστυχώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επανέλθει ποτέ.
Όταν ο πατέρας της ρωτήθηκε σχετικά με τον δράστη, απάντησε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά το παιδί του.

3 σχόλια

  1. Κρίμα στο κορίτσι . Καταστράφηκε αυτό και η οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΙΜΟΝΟ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα στην κοπελίτσα και μακάρι να συνέλθει.
    Αφήστε το.
    Όλοι αυτοί οι περίεργοι θολοκουλτουριάρηδες λαθρολάγνοι μπορεί να το ψιλοχαίρονται κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση