GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μικρά tablet δεν «συγκινούν» τη Microsoft...

Παρά το γεγονός πως αρκετές εταιρείες, όπως η Apple, η Google και η Amazon έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν νέες συσκευές με οθόνη 7 ιντσ...

Παρά το γεγονός πως αρκετές εταιρείες, όπως η Apple, η Google και η Amazon έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν νέες συσκευές με οθόνη 7 ιντσών, η Microsoft αποφάσισε να απέχει από αυτήν την κατηγορία. Κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο Wired UK, ο Tami Reller, οικονομικός διευθυντής του ομίλου Windows της εταιρείας, απέκλεισε το γεγονός να δούμε μια μικρότερη έκδοση του Surface ή έστω ένα tablet στις 7 ίντσες από την Microsoft.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε, η εταιρεία και οι συνεργάτες της είναι αυτή τη στιγμή αφοσιωμένοι στο χώρο των tablet 10 ιντσών και επί του παρόντος δεν υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή ενός μικρότερου.
Αυτό δεν σημαίνει πως όσοι θεωρούν το Surface μεγάλη συσκευή θα πρέπει να απογοητεύονται, είναι αρκετά πιθανό στο άμεσο μέλλον να παρουσιαστούν συσκευές με μικρότερο μέγεθος από άλλες κατασκευάστριες εταιρείες. Ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι η Microsoft δεν θα τους ανταγωνιστεί σε αυτήν την κατηγορία.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η εταιρεία δεν «απορρίπτει» τα μικρότερα tablets δια παντός, αλλά μόνο προσωρινά.
Ο ίδιος ο Steve Ballmer είχε δηλώσει στο BBC πριν από λίγες ημέρες πως η Microsoft θα παραμείνει στο χώρο της κατασκευής hardware, ενώ η εταιρεία σίγουρα γνωρίζει πως μια μικρότερη συσκευή με αντίστοιχα μειωμένη τιμή σίγουρα θα είχε απήχηση στους καταναλωτές, τουλάχιστον ως εργαλείο διασκέδασης και αναπαραγωγής multimedia.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση