GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Telegraph: Σε απόγνωση η Ελλάδα

«Ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Αμερική, στην Ευρώπη μαγείρευαν ένα ακόμα παραμύθι για την Ελλάδα», σχολιάζει η βρετανική εφ...


«Ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Αμερική, στην Ευρώπη μαγείρευαν ένα ακόμα παραμύθι για την Ελλάδα», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, μία ημέρα μετά την ψήφιση του μνημονίου 3 από την ελληνική κυβέρνηση.
 
Η χώρα βρίσκεται σε απόγνωση, μετά από 6 χρόνια ύφεσης, την ανεργία να αυξάνεται και ένα σύστημα διοίκησης πριν την κατάρρευση.
«Προς το παρόν, η Ευρώπη μοιάζει διατεθειμένη να υποκύψει στις ελληνικές φαντασιώσεις», σημειώνει το δημοσίευμα. Πριν από μερικούς μήνες, συνεχίζει, η ευρωπαϊκή ελίτ προετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα στη μοίρα της.
Τα σκληρά μέτρα ψηφίστηκαν. Μαγικές λύσεις, όμως, δεν εγγυάται ούτε η θετική απόφαση των πιστωτών για αποδέσμευση της δόσης των 31,5 δισ.
«Είναι στη φύση της ελληνικής κρίσης: κάθε φορά που πιστεύουν ότι βάζουν το καπάκι στο πρόβλημα, αυτό πετάγεται ξανά».
newsbomb.gr
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. Πιο πολύ ξεφτιλίστηκαν οι ψευτοθρησκευόμενοι και ψευτοπατριώτες και ψευτοαντιμνημονιακοί βουλευτές της ΝΔ ( Πολύδωρας, Γκιουλέκας, Βλάχος και όσοι ψήφισαν κατά του μνημονίου το Φεβρουάριο και επέστρεψαν για τις καρέκλες )!
    Επίσης ξεφτιλίστηκαν οι Ψαριανός και Βασ. Οικονόμου που πούλησε αντιμνημονιακή ρητορεία 2 χρονάκια και τώρα έγινε ΦΑΝ του μνημονίου 3 !
    Να τους χαιρόμαστε, κυρίως οι ψηφοφόροι τους ! Και στη Βόρεια Ελλάδα, και στην Ήπειρο, τώρα που άρχισαν τα κρύα και το ... δαγκωνουν, να μη διαμαρτύρονται. Ψηφοφόροι και στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι. Κανένας να μη διαμαρτύρετε : κρυώστε, αρρωστήστε, τρέξτε να βρείτε γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και φάρμακαι και πληρωστε τους 153 του πολυνομοσχεδίου και τους περισσότερους ( μαζί και ο κολαούζος Φώτης ) του προϋπολογισμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση