GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To star system στην υπηρεσία των… εκλογών!

Τους θαυμαστές τους κινητοποιούν από το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter οι διασημότητες του πλανήτη για να ψηφίσουν στις αμερικανικές προ...

Τους θαυμαστές τους κινητοποιούν από το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter οι διασημότητες του πλανήτη για να ψηφίσουν στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές: ο τραγουδιστής Σνουπ Ντογκ, η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια, ο μπασκετμπολίστας ΛεΜπρον Τζέιμς υπέρ του Ομπάμα, οι ηθοποιοί Μελίσα Τζόαν Χαρτ και Στέισι Ντας υπέρ του Ρόμνεϊ.
Η Λονγκόρια, πρωταγωνίστρια της σειράς «Desperate Housewives» έβαλε στην φωτογραφία του προφίλ της μια κονκάρδα που γράφει «Ψηφίζω Ομπάμα» και κάλεσε τους περίπου πέντε εκατομμύρια οπαδούς της να κάνουν το ίδιο.
Την ίδια έκκληση απευθύνει στους δέκα εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter, ο σταρ της χιπ-χοπ Σνουπ Ντογκ. «Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε αύριο @BarackObama @MichelleObama», γράφει στο μήνυμά του μαζί με τη λέξη-κλειδί «teamobama».
«Ο πρόεδρος έχει να κάνει πολλά ακόμα. Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε», έγραψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Twitter του. Ανάλογα μηνύματα έστειλαν μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter οι ηθοποιοί Μία Φάροου και Τζουλιάν Μουρ. Όσο για την νεαρή ηθοποιό Κέιτ Πέρι, σε συγκέντρωση των Δημοκρατικών εμφανίστηκε με φόρεμα που ήταν ψηφοδέλτιο του Ομπάμα.
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, που τραγούδησε μαζί με τον ράπερ Jay-Z χθες σε συγκέντρωση του Ομπάμα, κάλεσε τους 300.000 οπαδούς του ψηφίσουν υπέρ του σημερινού προέδρου.
Από την πλευρά του Ρόμνεϊ, τα μηνύματα υποστήριξης ήταν λιγότερα.
«Δεν μπορώ μέσα σε 140 χαρακτήρες να δώσω πολιτικές εξηγήσεις, όμως για όσους με ρωτούν, “ψηφίζω Ρόμνεϊ-Ράιαν”», έγραψε στον λογαριασμό της η Μελίσα Τζόαν Χαρτ, πρωταγωνίστρια στο σίριαλ «Σαμπρίνα, η Μάγισσα», απευθυνόμενη στους 265.000 οπαδούς της.
Νωρίτερα η ηθοποιός Στέισι Ντας απευθύνθηκε στους 340.000 οπαδούς της και έστειλε μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Τι σπουδαίο δώρο θα είναι αν σας δούμε να ορκίζεστε πρόεδρος των ΗΠΑ, την ημέρα των γενεθλίων μου στις 20 Ιανουαρίου, @MittRomney».
Τέλος, πολλοί ηθοποιοί ισπανικής καταγωγής όπως οι Βίλμερ Βαλντεράμα, Ροζάριο Ντόσον και Αμέρικα Φερέρα συμμετείχαν σε συνομιλία στο Twitter καλώντας τους ισπανόφωνους αμερικανούς να ψηφίσουν.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση