GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To νέο μήνυμα της Βίσση από το νοσοκομείο...

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο η ...


Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο η Άννα Βίσση, όπου νοσηλεύεται και αναρρώνει, μετά το ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή, κατά την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων.
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της είναι οι φίλοι και η οικογένεια της. Όσο για τους θαυμαστές της, δεν έχουν σταματήσει να της στέλνουν μηνύματα.
Με αφορμή τον "καταιγισμό" των μηνυμάτων που δέχεται αυτές τις ημέρες, μέσω twitter έστειλε το δικό της μήνυμα, ενημερώνοντας μας πως είναι καλά στην υγεία της.
«Διάβαζα τα μηνύματά σας εδώ και λίγη ώρα… Τι να πω; Μου ‘ρχονται στο μυαλό τα λόγια από το ‘πιο κοντά’ Τελικά, την ουσία στη ζωή μου τη δίνουνε οι φίλοι μου, οι Άνθρωποι μου. Όλα στο σήμερα μετράνε και το ξέρω επειδή θέλει προσπάθεια τρελή αν θέλεις να ζήσεις μια ζωή με δύναμη και πάθος και ας βγεις και κάπου λάθος… το πάρτι θα ξαναρχίσει σύντομα ελπίζω, ήδη αισθάνομαι ανέλπιστα καλύτερα και ειλικρινά σας ευχαριστώ που με σκέφτεται με τέτοια έννοια και αγάπη».

1 σχόλιο

  1. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση