GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της Tommy Hilfiger στην Πάτρα...

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, η εταιρία SARKK ΑΒΕΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο, π...

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, η εταιρία SARKK ΑΒΕΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Ρήγα Φεραίου 78.
Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται σε ένα διατηρητέο κτίριο που χτίστηκε το 1870, έχει 2 ορόφους και είναι σχεδιασμένο με σύγχρονη αισθητική, που ανταποκρίνεται στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας και το μοναδικό στυλ του εμπνευστή τους. Οι επισκέπτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την νέα χειμερινή ανδρική και γυναικεία Sportswear συλλογή καθώς και τα accessories, παπούτσια και τσάντες του οίκου Tommy Hilfiger.
Σχετικά με τη SARKK ABEE
Η SARKK ΑΒΕΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της TOMMY HILFIGER για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο με 24 εξειδικευμένα καταστήματα, παρουσία στα σημαντικότερα πολυκαταστήματα (Attica, Golden Attica, Notos Galleries), όπως και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ένδυσης και υπόδησης. Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και πάντα με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
Πηγή:thebest.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση