GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μέλλον της αυτοκίνησης όπως το φαντάζεται η Toyota

Ημιαυτόνομα χαρακτηριστικά θα διαθέτει το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Αυτή είναι τουλάχιστον, η άποψη της Toyota που δείχνει με το iiMo co...

Ημιαυτόνομα χαρακτηριστικά θα διαθέτει το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Αυτή είναι τουλάχιστον, η άποψη της Toyota που δείχνει με το iiMo concept.
Το πρωτότυπο όχημα παρουσιάστηκε τον προηγούμενο χρόνο με την ονομασία «Fun-Vii». Στη συνέχεια, η Toyota τού άλλαξε όνομα και το παρουσίασε στην έκθεση του Σάο Πάολο δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.
Το Toyota iiMo Concept, όπως ονομάζεται πλέον, προσφέρει σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης.
Δεν είναι βαμμένο σε κάποια απόχρωση, αλλά αντίθετα τόσο το εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό του οχήματος είναι «καλυμμένο» με ένα είδος οθόνης LED. Αυτή δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη, όχι μόνο να αλλάζει το χρώμα του οχήματος, αλλά επιπρόσθετα να προβάλλει φωτογραφίες ή ακόμη και βίντεο στο αμάξωμα αλλά και σε μεγάλο μέρος της επιφάνειας στο εσωτερικό!
 Το μέλλον της αυτοκίνησης όπως το φαντάζεται η Toyota
Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης, βασιζόμενο στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Το τελευταίο προβάλλει έναν ολογραφικό οδηγό, αντί για τη συνηθισμένη φωνή που δίνει εντολές κατεύθυνσης.
Από τεχνολογικής σκοπιάς, διαθέτει σύστημα ασύρματης φόρτισης (!) και μια πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Όπως φαίνεται, για τους Ιάπωνες το μέλλον στην αυτοκίνηση είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό!
 Το μέλλον της αυτοκίνησης όπως το φαντάζεται η Toyota
Δείτε βίντεο με το Toyota iiMo Concept…


2 σχόλια

  1. βρε δεν γαμιέστε όσοι ανεβάζετε αυτά τα θέματα ...

    ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΙΝΣΟΥΛΊΝΗ .. ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΜΑΝΆ ΤΟΥ ΛΟΜΒΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΆ .. ΑΛΗΤΕΣ , ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..βολέψου με την δικιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση