GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Σαρκοζί για την ανάδειξη προέδρου του UMP

Εκ νέου εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος UMP εισηγείται ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί. Ο Σαρκοζί κρίνει ό...

Εκ νέου εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος UMP εισηγείται ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
Ο Σαρκοζί κρίνει ότι θα ήταν προτιμότερο να κληθούν τα μέλη της Ένωσης για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP), του κυριότερου κόμματος της αντιπολίτευσης στη χώρα, να ψηφίσουν εκ νέου προκειμένου να βγει το κόμμα από το αδιέξοδο που προέκυψε μετά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, οι δηλώσεις του Σαρκοζί έγιναν κατά τη διάρκεια γεύματος που είχε με τον ηττημένο των εκλογών, τον πρώην πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν.
Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Αλέν Ζιπέ, ζήτησε την παρέμβαση Σαρκοζί για να σώσει από την κατάρρευση το συντηρητικό κόμμα Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP), αφού η δική του προσπάθεια μεσολάβησης ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που διεκδικούν την αρχηγία του κόμματος, κατέληξε σε αποτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση