GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό του Σχορτσιανίτη και οι μαθητές της χώρας (VIDEO)

Στο πλευρό του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, μετά από τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Η...


Στο πλευρό του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, μετά από τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου, και οι μαθητές της χώρας. Σε βίντεο που ανέβασε στο σάιτ του το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων και στο ειδικό κανάλι του στο youtube, εκτός από μέρος της δήλωσης του Ηλία Παναγιώταρου υπάρχουν εντυπωσιακές φάσεις με πρωταγωνιστή το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, αλλά και μηνύματα εναντίον του ρατσισμού.

2 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΚΑΙ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ 5000 ΜΕΧΡΙ 10000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΑΣΙΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΕΡΓΗΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ !

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ….
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση