GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: «Η Ελλάδα μπορεί να βγάλει 1000 δισ. από τα Ελοχίμ, την Ατλαντίδα και τους Πελασγούς»

Σε μια πλήρη… καταγραφή των χρεωστούμενων προς την Ελλάδα προχώρησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, στην ανανεωμένη έκδοση του ...

pagkalos1 625    300x183 Πάγκαλος: «Η Ελλάδα μπορεί να βγάλει 1000 δισ. από τα Ελοχίμ, την Ατλαντίδα και τους Πελασγούς»Σε μια πλήρη… καταγραφή των χρεωστούμενων προς την Ελλάδα προχώρησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, στην ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου του «Τα φάγαμε όλοι μαζί».
Όπως γράφει στα Νέα ο Μικροπολιτικός ο κ. Πάγκαλος απαριθμεί:
«Εχουμε ακούσει ότι θα δοθούν 600 δισ. ευρώ από ομογενείς της Αμερικής, 350 δισ. ευρώ που μας οφείλουν οι Γερμανοί για πολεμικές αποζημιώσεις (ενώ ουδείς ζητάει σοβαρά και μεθοδευμένα τα 100 δισ. που όντως μας οφείλουν από το κατοχικό υποχρεωτικό δάνειο), 1.000 δισ. που έχουμε να λάβουμε από τα πετρέλαια που θα βρούμε και θα εκμεταλλευτούμε αορίστως.
Άλλα 900 δισ. που θα βγάλουμε από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων χρυσού, ουρανίου, όσμιου και άλλων πολύτιμων μετάλλων, 350 δισ. από την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας, 200 δισ. από τον θησαυρό του Αλή Πασά που θα τον βρούμε στον βυθό της Λίμνης των Ιωαννίνων, 300 δισ. ο θησαυρός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ομοίως θα βρούμε σε γνωστή στους ειδήμονες τοποθεσία και τέλος 1.000 δισ. που μπορεί να εισπράξουμε από τα Ελοχίμ, την Ατλαντίδα, τους Πελασγούς και άλλα περίεργα όντα και πολιτισμούς».

1 σχόλιο

  1. «Τολμάς να ζεις, ν’ αντικρίζεις το φως του ήλιου και να έρχεσαι στην Αγορά Ζωντανό μνημείο ντροπής και όνειδος της πατρίδας»

    κ. Πάγκαλε Βοιδοκέφαλε προκαλείτε και μας πουλάτε πνεύμα εκ των υστέρων μια και όταν υπηρετούσατε αυτούς που κατηγορείτε το παίζατε “κότα” χωρίς κακαρίσματα αλλά και χωρίς αυγό μια και δεν ενθυμούμαστε να κάνατε και τίποτα αξιόλογο στην μακρά σας βουλευτική και υπουργική διαδρομή!

    Αντί λοιπόν να απολογείστε για την ανικανότητα, την αδράνεια και την ανοχή σας σε όλα αυτά τα “άνομα” που λέτε ότι βλέπατε και ακούγατε πως συμβαίνουν γύρω σας τώρα εκ του ασφαλούς μας λέτε “ρητορείες” μιας και έχετε εξασφαλίσει την “άνετη” συνέχεια του βίου σας!

    Αφήστε λοιπόν τα παραληρήματα και τις παγκαλολογίες και σκεφτείτε ότι σας ακούν άνεργοι, οικογενειάρχες που δυσκολεύονται να τα φέρουν βόλτα αλλά και συνταξιούχοι που κοιμούνται με την ψυχή στο στόμα φοβούμενοι κάθε βράδυ μην είναι την άλλη ημέρα θέμα στις εφημερίδες ως θύματα ληστείας μετά φόνου!

    Κλείστε επιτέλους το στόμα σας και σκεφτείτε ότι εδώ και καιρό έχετε περάσει στην αντίπερα όχθη και κάθε εμφάνιση σας κάνει ολοένα και περισσότερους Έλληνες να σας θεωρούν γραφικό και μάλιστα … αναιδή!

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ … ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση