GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάντμπολ γυναικών: Παναιτωλικός – Παράδεισος Αμαρουσίου 12-10

Την δεύτερη της νίκη (και πρώτη αγωνιστική αφού η προηγούμενη ήταν άνευ αγώνος επί του Αργολικού) για το φετινό πρωτάθλημα της Α2...



Την δεύτερη της νίκη (και πρώτη αγωνιστική αφού η προηγούμενη ήταν άνευ αγώνος επί του Αργολικού) για το φετινό πρωτάθλημα της Α2΄ εθνικής κατηγορίας πέτυχε πριν από λίγες ώρες η ομάδα χάντμπολ γυναικών του Παναιτωλικού. Η παίκτριες του Γιώργου Ραμμόπουλου είχαν να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο και εκ των φαβορί για την άνοδο Παράδεισο Αμαρουσίου και κατάφεραν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης, όντας καλύτερες από τις αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Σε ένα κλειστό παιγνίδι με πολύ καλές άμυνες, από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν η εξαιρετική Σιάσου που κράτησε τα «καναρίνια» μπροστά στο σκορ με τις επεμβάσεις της, αλλά και οι Δήμου και Κοκώνη που ήταν οι πρώτες σκόρερ του «Τίτορμου» με 6 και 3 γκολ αντίστοιχα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως καμία από τις χειροσφαιρίστριες του Παναιτωλικού δεν υστέρησε, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Αμαρουσίου.
Τέλος, στο 44:53 είχαμε διακοπή της αναμέτρησης για αρκετά λεπτά, καθώς έσταζε νερό από το ταβάνι του «κλειστού» στην εστία των φιλοξενούμενων. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έσπευσαν να μαζέψουν τα νερά με έναν κουβά και πετσέτες, όμως το γεγονός ότι διακόπηκε για άλλη μία φορά ένας αγώνας εθνικής κατηγορίας για νερό που μπαίνει απ” την οροφή του ΔΑΚ, θα πρέπει να προβληματίσει τους υπευθύνους του σταδίου.
Διαιτητές: Βέργος (Αγρινίου) και Αβράμης (Πατρών)
Δίλεπτα: 6-6
Πέναλτι: Παναιτωλικός 1/2 – Παράδεισος Αμαρουσίου 2/3
Δεκάλεπτα: 1-1, 3-2, 6-4 (ημίχρονο) 8-5, 8-7, 12-10 (τελικό)
Παναιτωλικός (Γιώργος Ραμμόπουλος): Σιάσου, Ευστρατίου, Μηλιόρδου, Κουτσαυτοπούλου, Τζαμαλή 1, Μάνθου 2, Λουμπαρδία, Μαντέλλου, Πουρνάρα, Σπυροπούλου, Δήμου 6, Κοκώνη 3.
Παράδεισος Αμαρουσίου (Δημήτρης Μπαρσάκης): Γαβαλά, Φάσου 1, Σπέρτου 2, Παππά 1, Παπουτσιδάκη 1, Ταράση 1, Αλεξίου, Μάταζ, Σαμουργκανίδου 1, Μακρόγλου 1, Κουτρούμπα 1, Νομικού 1, Μητροπούλου.
Μπάμπης Τσιρώνης
Πηγή: aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση