GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση 1,4% της βιομηχανικής παραγωγής στην ευρωζώνη

Πτώση κατέγραψε τον Οκτώβριο η βιομηχανική παραγωγή των 17 κρατών-μελών της ευρωζώνης, γεγονός που καταδεικνύει ότι η ύφεση επιδεινώθηκε...

Πτώση κατέγραψε τον Οκτώβριο η βιομηχανική παραγωγή των 17 κρατών-μελών της ευρωζώνης, γεγονός που καταδεικνύει ότι η ύφεση επιδεινώθηκε το τέταρτο τρίμηνο του 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα η Eurostat, η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε 1,4% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.
Με εξαίρεση την πτώση 2,3% που είχε σημειωθεί τον προηγούμενο μήνα, πρόκειται για την μεγαλύτερη υποχώρηση του δείκτη από τον Σεπτέμβριο του 2011.
Σε ετήσια βάση -σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2011- η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε 3,6%, καταγράφοντας την πιο μεγάλη ετήσια πτώση της από τον Δεκέμβριο του 2009. Στην ΕΕ συνολικά, η βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε 1% σε μηνιαία βάση και 3,1% σε ετήσια.

2 σχόλια

  1. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 500 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ; ΟΡΙΣΤΕ : ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ 10.000 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΕΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚ, ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ; ΤΙ ΚΟΙΝΟ , ΠΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ; ΚΑΛΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ λέγονται και δημοσιογράφοι ... ΕΝΑΣ αγρότης που ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ..
    .................................
    Στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου ακούστηκε η πιο… πληρωμένη απάντηση.
    Ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αγρότη από την Καρδίτσα που είναι στον δρόμο:

    «Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα… γιατί να πάρουν τα δικά σας;» ΡΩΤΆ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ~Οικονόμου

    Απάντηση του αγρότη:«Και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμείβονται με 10 Ευρώ. Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί.»

    ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ!!! ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΝΆΛΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ...

    {ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΎΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΛΙΤΏΣΤΕ ...Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΊΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ.}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση