GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάχη δίνει η 15χρονη Μυρτώ- Νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της

Συγκρατημένη αισιοδοξία αποπνέουν τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της 15χρονης Μυρτούς από την Νέα Χαλκηδόνα.  Σύμφωνα με ...

Συγκρατημένη αισιοδοξία αποπνέουν τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της 15χρονης Μυρτούς από την Νέα Χαλκηδόνα.
 Σύμφωνα με το vimatisko, η Μυρτώ νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες στο θεραπευτήριο "Υγεία".
Η αναπνευστική λειτουργία της είναι καλή και δεν χρειάζεται υποστήριξη, ενώ οι γιατροί που την παρακολουθούν πραγματοποιούν ειδικά τεστ αντίδρασης, περιμένοντας από τον οργανισμό της 15χρονης Μυρτούς να τους ανάψει το πράσινο φως για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.
Μάλιστα, σε ειδικά ιατρικά τεστ που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι η Μυρτώ έχει συνείδηση, αλλά λόγω φυσικά της σωματικής κατάστασης της δεν μπορεί να την εκφράσει άμεσα.
Ήταν ένα καλό νέο για την οικογένεια της, η οποία είναι νυχθημερόν στο πλάι της 15χρονης Μυρτούς μετά την εφιαλτική εκείνη μέρα του καλοκαιριού στην Πάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση